PRODUK KAMI

company-overviewprofile

Perkenalan ringkes urang

Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., aktipitas tampilan LCD, tampilan LED, produksi, penjualan sareng jasa salaku salah sahiji produk akhir sareng panyadia solusi. Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., kalayan tim R&D anu kuat, terus ngembangkeun produk anyar, ayeuna dina yurisdiksi lima lini produk, séri monitor, séri témbok video LCD, séri signage digital, papan tulis éléktronik atikan sareng layar sentuh séri kios. Nyayogikeun palanggan pikeun produk lengkep 7 dugi 110 inci.

TENTANG KAMI

Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

Kualitas

Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

Sertipikat

Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas High, produk Cost-Effective

 Provide customers with a full range of custom products of 7 to 110 inches.

Pabrikan

Nyayogikeun palanggan pikeun produk lengkep 7 dugi 110 inci.