21,5 Inci Layar LCD Toél LCD Sadaya dina Hiji Panel PC Diri Informasi Kios

Pedaran pondok:

Modél: LS215G
Sistem OS: Ngarojong Sistem Operasi Android sareng Windows
Pilihan warna: Hideung, Bodas, Abu, kelir sanés tiasa diluyukeun
Opsional: Ngarojong mouse éksternal, keyboard, printer, kaméra, scanner, alat industri, jst.


Detil Produk

The 21.5 inci Layar Sentuh Kapasitif Layar Kios Émbaran Layanan dirancang pikeun pamundut Inpormasi.

Anu 21.5 inci Layar Sentuh Kapasitif Layar Kios Émbaran Diri seueur dianggo pikeun jalan jalan, distribusi inpormasi, kumpulan testimonial, kaluman aplikasi, jst
Kalayan layar toél bentang, anu 21.5 inci Layar Sentuh Kapasitif Kios Émbaran Jasa Diri pikaresepeun sareng gampang dianggo.

Ku nanem modal teh 21.5 inci Kios Inpormasi Layanan Layar Sentuh Kapasitif anu gaduh usaha bakal nguntungkeun tina:

1.Ngurangan kamacetan

2.Turunkeun waktos ngantosan

3.Ningkatkeun kapuasan pelanggan

4.Potong biaya operasional

5.Ngahasilkeun aliran tunai langkung gancang

6.Ningkatkeun efisiensi

7.Jsb

 

Fitur:  

 -Lebar Nempo Sudut 89 deg. (L / R / U / D);

 -Bangun industri PC, sareng pamuter média tiasa opsional;

 -WIFi, LAN sareng jaringan 4G;

 -7 × 24 jam damel didukung;

 -Struktur: Baja lambar + lukisan.

 -Kaca gelas pikeun nyegah vandalisme.

 -Fungsi sareng kabinét pabrikasi khusus bakal ditampi.

Ukuran layar 21.5 inci 32 inci 43 inci 49 inci 55 inci
Nampilkeun Rasio 16: 9 16: 9 16: 9 16: 9 16: 9
Resolusi 1920 × 1080 1920 × 1080 1920 × 1080 1920 × 1080 1920 × 1080
Piksel Layout RGB Garis nangtung RGB Garis nangtung RGB Garis nangtung RGB Garis nangtung RGB Garis nangtung
Waktos Respon 6.5 (Tip.) (Ms) 6.5 (Tip.) (Ms) 6.5 (Tip.) (Ms) 6.5 (Tip.) (Ms) 6.5 (Tip.) (Ms)
Nempo Angle 89/89/89/89 (Jenis.) 89/89/89/89 (Jenis.) 89/89/89/89 (Jenis.) 89/89/89/89 (Jenis.) 89/89/89/89 (Jenis.)
Caang 350-400 cd / m² (Jenis.) 350-400 cd / m² (Jenis.) 350-400 cd / m² (Jenis.) 350-400 cd / m² (Jenis.) 350-400 cd / m² (Jenis.)
Sasayogian tanaga 100-240V AC / 60Hz 100-240V AC / 60Hz 100-240V AC / 60Hz 100-240V AC / 60Hz 100-240V AC / 60Hz
Lampu latar LED LED LED LED LED
Lampu latar Hirupna 50K (Jam) 50K (Jam) 50K (Jam) 50K (Jam) 50K (Jam)
Sistem operasi Vérsi Android / Windows I3 / I5 / I7
Déwan Utama Android A83 / Android 3288 / Inter-Core I3 / Inter-Core I5 ​​/ Inter-Core I7
Émutan 2G / 4G
Panyimpenan 16G / 64G / 128G / 256G
Dukungan hardware Alat panyimpenan flash éksternal, U disk, kamera, API, sareng sajabana
Antarbeungeut USB, HDMI, WIFI, RJ45, VGA…
Parangkat Lunak Panerbitan Tiasa dipasang sateuacana
Pangrojong parangkat lunak Cocog sareng sadaya tampilan industri sareng kios mandiri
Daptar bungkusan
Barang Jumlah
LCD Panel 1 barang
Kabel Suplai Daya 1 barang
Anteneu WIFI 1 barang
Bungkusan
Rincian bungkusan: Kotak karton, Pigura kai / kasus, bisi hiber
Waktos prosés
Jumlah (Potongan) 1-20 21 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten damel) 7 15 Pikeun disawalakeun

1

2

3

4

5

6

7

1617779363(1)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami