32 inci layar sentuh pamayaran jasa mandiri mesen kios pikeun fast food McDonald's / KFC / réstoran / supermarket

Pedaran pondok:

Modél: LS320F

1. 21.5, 27, 32, 43, 49atanapi ukuran khusus layar IPS Asli kalayan sudut pandang lengkep, resolusi lengkep HD 1080 * 1920 piksel. kapasitif 10 titik panel touch;

2. Baja hampang sareng prosés prosés pembakaran, kabinét konci konci pikeun pamariksaan gampang sareng perawatan;

3. Ngarojong pamasangan lantai atanapi témbok;

4. Disayogikeun tempat pikeun alat kartu kiridit;

5. Diwangun-di 80mm otomatis kertas cutter printer termal, kalayan saklar konci, gampang pikeun ngarobah kertas printer;

6. Pembicara internal, nyayogikeun langsung kios tina kios, nyingkahan sono kana eupan balik ti kios;

7. Ngarojong scanner barkod QR, maca NFC, kaméra, WiFi sareng Bluetooth pikeun opsional;

8. Ngarojong OS Android, Windows 7, Windows 10.


Detil Produk

Kios mesen palayanan mandiri mangrupikeun mesin énggal anu tiasa leres-leres pisah sareng palayan sareng ngawujudkeun tatanan mandiri para tamu. Saatos mesen, aranjeunna langsung dikirimkeun ka sérver umum ngalangkungan jaringan. Munculna mesin ieu sacara lengkep ngahindarkeun masalah mesen di réstoran dina waktos sibuk, sareng salamina henteu kedah nyéépkeun seueur biaya pikeun ngarancang sareng nyetak sareng ngapdet menu kertas, ngapdet menu sareng masakan anu disarankeun, sareng sajabana, anu henteu ngan ukur ningkatkeun efisiensi jasa, ngirangan biaya tenaga kerja, tapi ogé jenis mesin mesen ieu bakal laun-laun janten sarana perusahaan katering pikeun ningkatkeun pendapatan operasional, ningkatkeun citra perusahaan, sareng ningkatkeun daya saing komprehensif.
Kalayan ngembangkeun téknologi interaktif, beuki seueur réstoran milih ngagunakeun mesin pemesanan mandiri. Mesin Pesenan Otomatis henteu ngan ukur ngarusak masalah umum anu aya dina modeu pemesanan tradisional, ngabébaskeun palanggan sareng palayan sareng nasabah tiasa mesen piring sareng mastikeun urutanna sacara mandiri, tapi ogé tiasa nyatet cara tuang, jumlah, rasa sareng pantang, sareng sanés. saderhana sareng merenah yén sacara gembleng prosés ngan ukur sababaraha menit, nyingkahan runtah waktos dina susunan sateuacanna. Dina waktos anu sasarengan, cariosan sapertos cita rasa dieusian ku konsumén nyalira sareng langsung mesen ka dapur anu bakal nyingkahan kaayaan anu palayan sibuk teuing anu aranjeunna henteu malire atanapi salah nginget, ngamungkinkeun para nasabah resepngaropeajasa jeung ningkatkeun kapuasan palanggan. Henteu ngan ukur tiasa ngirangan biaya operasional réstoran, tapi ogé ningkatkeun kualitas layanan sareng efisiensi anu saéstuna janten pembantun anu saé pikeun manajemén réstoran.

Vérsi Android

Panél Brand Panel Samsung / LG
Android CPU Kuat-Inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (mémori internal) 8GB / 16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1 / 6.0 / 7.1 (OS Android bakal diénggalan sakumaha waktosna)
Ngodekeun Format Format Pidéo MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, jsb.
Pidéo FHD 1080P Leres
Format Gambar JPG, BMP, PNG, jsb.
Téks txt
Format Audio MP3, WAV
Antarbeungeut Kaluaran HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kartu SD / TF

1

Mic asup

1

Audio kaluar

1

USB

1

RJ45

1

Jaringan Wifi aya
3G / 4G pilihan
Ethernet aya
Layar cabak pilihan 1  Sentuhan IR (10 poin)
pilihan 2  touch capacitive (10 poin)
Panyatur Panyatur Spéker stéréo 2 x 5W
Kaméra Kaméra pilihan
Bluetooth Bluetooth pilihan
Printer Printer pilihan
Scanner Scanner pilihan
Pamaca kartu maca kartu pilihan
parangkat lunak kadali jauh pilihan  

Vérsi Windows

Panél Brand Panel Samsung / LG / Otomatis / LCD / LED / Chimee
Mini-PC CPU i3, i5, i7
Ram 4GB / 8GB
Rom 500GB HDD atanapi 64/ 120 / 240GB SSD
OS Windows OS atanapi Linux OS
Antarbeungeut Kaluaran HDMI

1

Mic asup

1

Audio kaluar

1

USB

4

RJ45

2

Jaringan Wifi aya
3G / 4G pilihan
Ethernet aya
Layar cabak pilihan 1 Sentuhan IR (10-16 poin)
pilihan 2 touch capacitive (10 poin)
Panyatur Panyatur Spéker stéréo 2 x 5W
Kaméra Kaméra pilihan
Bluetooth Bluetooth pilihan
Printer Printer pilihan
Scanner Scanner pilihan
Pamaca kartu Pamaca Carder pilihan
software kontrol remore  pilihan

32 inch touch screen self service payment ordering kiosk for fast food McDonald'sKFCrestaurantsupermarket   (4)
32 inch touch screen self service payment ordering kiosk for fast food McDonald'sKFCrestaurantsupermarket   (5)
32 inch touch screen self service payment ordering kiosk for fast food McDonald'sKFCrestaurantsupermarket   (6)
32 inch touch screen self service payment ordering kiosk for fast food McDonald'sKFCrestaurantsupermarket   (7)
32 inch touch screen self service payment ordering kiosk for fast food McDonald'sKFCrestaurantsupermarket   (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami