37 "Témbong Bar LCD Ultra Wide Stretch

Pedaran pondok:

Modél: LS370A

Ukuran: 19 ", 22", 24 ", 28", 28.5 ", 35", 37 ", 38", 38.2 ", 39", 49.5 ", 57.5", 86 "sayogi

Ngarojong seueur format média sareng téks animasi

365 x 24 Jam damel

CCC, CE, FCC, sertipikat UL 


Detil Produk

Ultra Wide Stretched Bar LCD Display ogé disebut tampilan ultra-lega atanapi ngan tampilan manteng, ieu mangrupikeun format anu kawilang anyar dina arena signage digital. Formatna parantos ngamungkinkeun signage digital dianggo dina sababaraha aplikasi énggal sapertos terjemahan téater sareng judul, papan ménu anu langkung dangkal sareng dina tampilan umum kalayan ruang sempit sapertos dina pilar sempit dimana layarna tiasa dianggo dina potrét.

Fitur utama:

1. Ngarobih LCD (LCD manteng, Bar LCD)

2. Layar Lebar Lebar

3. Kacaangan 1000 Témbong luhur

4. Lampu latar LED

5. Sudut Témbong lega (178 ° H / 178 ° V)

6. Sistem Manajemén Pusat anu fléksibel

7. Multi-zone, Témbong Multi-média

8. Penjadwalan Dumasar kana Wéb sareng Manajemén Eusi

9. Sederhana Masang, Atur sareng Paké

10. Gampang Dipasang sareng Operasi

Ukuran Panel 37 inci
Tampilan Area 899.712 × 253.044mm (H * V)
Sakabéh Diménsi 914.92 x 280.844 x 22.4 / 36.4mm (H * V * T)
Jinis LCD TFT-LCD
Resolusi 1920 × 540
Warna Tampilan 16.7M
Caang (cd / m²) 700cd / m²
Kontras 4000: 1
Nempo Angle 89 ° / 89 ° / 89 ° / 89 ° (cr≥10) (Naék / turun / kénca / katuhu)
Waktos Respon 16ms
Frékuénsi 60Hz

Sistem sareng Konfigurasi

CPU Sadaya Jawara A64 / R18, Qual Core ARM Cortex A53, 1.5GHz
OS Android 6.0
GPU Mali400MP2
Ram DDR3 1G / 2G Opsional (Standar 1GB)
Rom EMMC 8GB / 16G / 32G Opsional (Konfigurasi standar: 8GB)
Palabuhan Pidéo HDMI × 1I
  USB × 2
  SD × 1

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (4)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (5)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (6)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (7)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (8)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (9)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (10)

37'' Ultra Wide Stretched Bar LCD Display (11)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami