43 inci R1500-Monitor melengkung

Pedaran pondok:

Modél: LS-B4313

43 16: 9 LED Backlight Monitor, resolusi 3840 × 2160

1200: 1 babandingan kontras,

89/89/89/89 sudut pandang

Capacitive Touch Technology (Opsional), R1500 melengkung

Kalayan CE. FCC


Detil Produk

43 layar sentuh permukaan anu melengkung dirancang pikeun kaulinan, tempat tinggi, kasino sareng produk tampilan sentuh profesional séjén, sapertos terminal mandiri, mesin permainan, mesin judi sareng sajabina. Modél utilitas ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, pamasangan anu merenah sareng kinerja biaya tinggi. Sadaya produk ngadopsi téknologi kapasitansi proyéksi multi-titik, anu ngagaduhan ciri réspon gancang, presisi tinggi sareng anti gangguan anu kuat.

Spésifikasi

Diménsi diagonal layar: 43 inci

Piksel pitch: 0.2451X0.2451mm

Aréa aktip 921.65x52942mm

Resolusi Maksimum layar: 3840 × 2160

Jerona Warna: 10-bit (D), 1,07 Milyar warna

Kacaangan: 450 cd / m2

Rasio Aspék Monitor: 16: 9

Babandingan Kontras: 1200: 1

Tingali Angle H / V (gelar): 178 7178

Panyambung: DP + HDMI + USB

OSD Languages: Multi Languages ​​VESA Pola ningkatna: 200x200mm

Beurat bersih: 32KG

Beurat Kasar: 36KG

Kakuatan- Watts (hurung sareng sayaga): <65W

Input kakuatan: 100-240V, AC, 50 / 60HZ

Suhu Operasi: 0C-40C

Suhu Panyimpenan: 20C ~ 60C

Kalembaban Operasi: 10-85%

Sertifikasi: CE.FCC

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami