Réstoran inci 43 di toko iklan toko nunjukkeun signage digital portabel anu tiasa dipindahkeun

Pedaran pondok:

Modél: LS430W

Ngarojong parangkat lunak éditan tukang. Gambar sareng video inpormasi diédit ku parangkat lunak pikeun ngawangun halaman iklan pikeun dipedalkeun.


Detil Produk

Portabel LCD signage digital, investasi sakali, kauntungan hirupna.
Ganti anu pangsaéna pikeun ngagulung spanduk sareng tanda LED, hemat biaya sareng panggunaan siklus.
Gampang ngagentos iklan, ngahémat kakuatan manusa.

Fitur Utama
1. Larapkeun téknologi prosesor multimedia digital panganyarna4G, pangaruh visual anu saé
2. Kasus hardware anu ipis sareng ultra-hampang, lemes sareng éndah. Kalayan panyatur internal, ngagabungkeun kanikmatan audio sareng visual sasarengan.
3. téknologi cet kelas industri, lemes sareng seragam, tahan cai sareng tahan lebu, anti lebu sareng pabrik
4. Verity sareng parangkat lunak lengkep, stabil sareng dipercaya
5. Fungsi anti maling.
6. Dipaké sacara lega di pusat perbelanjaan, gedong komérsial sareng kamar angkat, supermarket ,, karéta, bandara metro sareng tempat umum anu sanés

Panél Ukuran layar 43 inci
Resolusi maks 1920 (H) × 1080 (V)
Daérah Aktip 940.896 × 529.254 mm (H × V)
Nempo Angle 89/89/89/89
ColourBightness 16.7M
Rasio Kontras 1200: 1
Caang 400cd / m2
Aspék Rasio 16 : 9
Waktos réspon 8ms
Kakuatan input 150W
Audio Spéker stérpérter diwangun 5W * 2
Kakuatan Input kakuatan AC100-240V
Umum
pitur
Dukung OSD Multi-basa: Inggris, Cina jsb
Matikan mémori, teras-terasan maén sateuacanna nalika hurung
Maénkeun otomatis nalika hurung
Timer aktip / pareum
Maénkeun waktos anu tos ditangtoskeun
File & folder tiasa dirobih, ngaganti nami, nyalin, ngahapus file dll.
Puterkeun loop / Acara slide
modeu musik latar, modeu gambar, modeu video (opsional)
Ngagulung kecap dina layar
Pidéo Pangrojong: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Ngarojong Audio: MP3, WMV
Poto Dukung: JPEG, BMP
Ngawangun-di slot kartu SD, port USB (HDMI & VGA interface opsional)
Eusi pembaruan otomatis USB kana kartu SD
Konci kaamanan ngajaga kontén média
 Fungsi jam & kalénder internal
Inpormasi Umum Bahan Kasus Kasus logam
Kasus Warna Warna standar: Hideung & Pérak (Warna anu disesuaikan nalika dipénta)
Panyimpenan Temp (-10 - 50 derajat)
Gawe Temp (0 - 40degree)
Panyimpenan / Kelembaban Gawe (10 - 90%)
Diménsi Produk /
Beurat produk /
Sértipikat CE, FCC & Rohs

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami