55 inci kacaangan luhur sinar panonpoé anu tiasa dibaca monitor industri LCD tampilan layar sentuh monitor

Pedaran pondok:

Modél: LS550H

Panel LCD kacaangan 55 inci tinggi

Dilengkepan lampu latar samping Éntri LED, kacaangan seragam, pisibilitas jelas handapeun cahaya panonpoe, dugi ka 500nit – 1500nits. 


Detil Produk

1. Ukuran Pinuh: 7 "dugi ka 100" Sadia, layar Non-touch, layar sentuh (opsional)

2. Resolusi: 1920 * 1080 atanapi 3840 * 2160

3. Jangkauan Cahaya: 500cd / m2 dugi ka 1500cd / m2, Cahaya Matapoé Maca

4. Lampu LED langsung ——Teknologi low-voltage low. Kekecapan Tinggi, Caang Tinggi, Kinerja Tinggi, Kualitas Tinggi, Hemat Énergi

5. Profil Aluminium Tilelep Panas: Disipasi Panas Bébas

6. Jam Ngajalankeun Panjang: 7 * 24 Jam Henteu Henteu Henteu Gawé

7. Téhnologi Panel LCD: Téhnologi IPS

Panel LCD
Barang No. LS215M
Warna Hideung / Bodas / Disesuaikan
Ukuran panel 7 ″ dugi ka 100 “
Resolusi: 1920 × 1080/3840 × 2160
Caang 300cd / m * 2 atanapi saluhureuna
Babandingan aspék 16:09
Warna 16,7 M
Sudut pandang 89/89/89/89 (Jenis.) (CR≥10)
Waktos réspon 8 MS
Kahirupan (jam) > 50.000 (jam)
Layar cabak
Toél Panel Infrabeureum 10 poin némpél / kapasitif 10 poin némpél (Opsional)
Akurasi posisi ± 2mms
Transmisi ≥92%
Teu karasa 7H
Waktos réspon ≤8ms
Resolusi Kaluaran 4096X4096
Saumur hirup Titik tunggal langkung ti 600 juta waktos
Spésifikasi Umum
Bahasa OSD Basajan Cina, Cina Tradisional, Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Portugis, Jepang, Korea (opsional)
Input pidéo PC-RGB, Hingga 2048 × 1152 @ 60 Hz
Input HDMI 480i, 480p, 576 abdi, 576 p, 720p, 1080 i, 1080 p
Input Audio Input audio PC
Fungsi konci Kakuatan, Menu, VOL +, VOL-, Saluyukeun / Kaluar
Antarbeungeut Input HDMI × 1 pcs, input VGA × 1 pcs, input DVI × 1 pcs, audio PC dina × 1cm
Kakuatan 
Antosan ≤3W
Pagawean 80180W
Sasayogian tanaga AC 110V - 240V, 50 / 60HZ
Suhu Panyimpenan -7ºC dugi 65ºC
Suhu Gawe normal -5ºC dugi 65ºC
Anu sanésna
Bahan Logam + Kaca
Masang dipasang témbok
Pangukuran (kalayan témbok dipasang bracket) Punten taroskeun ka kami pikeun gambar
Ukuran pakét Unit Basa ngarobih dina kuantitas
Satuan Pakét Beurat (GW) Basa ngarobih dina kuantitas

55  inch high brightness sunlight readable industrial monitor LCD display touch screen monitor  (2)

55  inch high brightness sunlight readable industrial monitor LCD display touch screen monitor  (1)

55  inch high brightness sunlight readable industrial monitor LCD display touch screen monitor  (3)

55  inch high brightness sunlight readable industrial monitor LCD display touch screen monitor  (4)

55  inch high brightness sunlight readable industrial monitor LCD display touch screen monitor  (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK