55 inci Indoor Floor Stand signage digital pikeun tampilan komérsial

Pedaran pondok:

Modél: LS550W

Humanisasi desain ramping & pinter

Karajinan kabel listrik dina pigura

Mobil hideung lukisan hideung atanapi pérak

Pangropéa panutup tukang kaamanan

Pamisah layar, nyaéta video + logo + tanggal + berita + cuaca, tarjamahan ditampilkeun dina hiji layar, jsb

Operasi multi rampa

Persetujuan sertipikat sadunya, sapertos RoHS, CE, sareng FCC.


Detil Produk

Signage digital tiasa ngalangkungan kontrol parangkat lunak terminal, transmisi inpormasi jaringan sareng tampilan terminal multimédia mangrupikeun sistem kontrol siaran iklan lengkep, sareng ngalangkungan gambar, téks, video, plug-in (cuaca, nilai tukeur, sareng sajabana) sareng matéri multimedia sanés pikeun iklan .

1. Sokong area layar pamisah, layar pinuh, layar nangtung, siaran layar horisontal.

2. Dukung kombinasi bahan multimedia pikeun diputer.

3. Dukung festival interstitial, interstitial subtitle broadcast.

4. Nyokong siaran waktos daptar puter.

5. Dukung waktos liburan atanapi siaran loop otomatis.

6.Sokong waktos ngamimitian, waktos pareum.

7. ngadukung program pembaruan USB.

8. Dukung tampilan jam.

9. Ngarojong tampilan anu béda tina pidéo, gambar, téks, judul gulung sareng data real-time;

10. Ngarojong waktos kakuatan hurung / pareum kalayan teu aya anu tugas, sadaya-waktos multi-jaman kakuatan pinter aktip / pareum tanpa istirahat;

11.1920 * 1080 HD LCD panel kalayan kacaangan sareng kontras anu luhur;

12. Sora lingkup stereo internal, langkung tilu diménsi sareng lengkep

13. Ngarojong ngawaskeun jauh, ngapdet sacara real waktos, ngawaskeun status, ngahurungkeun / ngahurungkeun jarak jauh;

14. Dukung LAN sareng Wan anu ngalangkungan terminal tiasa nyambung kana internét;

15. Ngarojong kabel atanapi jaringan Wi-Fi, sanaos henteu internét tiasa diapdét ku USB;

16. Operasi saderhana sareng 4 léngkah: kahiji, pilih témplat; kadua, ngadamel program; katilu, penjadwalan program; anu salajengna, program terbit;

Panél

Ukuran layar 55 inci
Resolusi maks 1920 (H) × 1080 (V)
Daérah Aktip 1209,6 (H) * 680,4 (V) mm
Nempo Angle 89/89/89/89
ColourBightness 16.7M
Rasio Kontras 1400: 1
Caang 400cd / m2
Aspék Rasio 16 : 9
Waktos réspon 5ms
Kakuatan input ≦ 200W

Audio

Spéker stérpérter diwangun 5W * 2

Kakuatan

Input kakuatan AC100-240V

Umum
pitur

Dukung OSD Multi-basa: Inggris, Cina jsb
Matikan mémori, teras-terasan maén sateuacanna nalika hurung
Maénkeun otomatis nalika hurung
Timer aktip / pareum
Maénkeun waktos anu tos ditangtoskeun
File & folder tiasa dirobih, ngaganti nami, nyalin, ngahapus file dll.
Puterkeun loop / Acara slide
modeu musik latar, modeu gambar, modeu video (opsional)
Ngagulung kecap dina layar
Pidéo Pangrojong: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Ngarojong Audio: MP3, WMV
Poto Dukung: JPEG, BMP
Ngawangun-di slot kartu SD, port USB (HDMI & VGA interface opsional)
Eusi pembaruan otomatis USB kana kartu SD
Konci kaamanan ngajaga kontén média
 Fungsi jam & kalénder internal

Inpormasi Umum

Bahan Kasus Kasus logam
Kasus Warna Warna standar: Hideung & Pérak (Warna anu disesuaikan nalika dipénta)                        
Panyimpenan Temp (-10 - 50 derajat)
Gawe Temp (0 - 40degree)
Panyimpenan / Kelembaban Gawe (10 - 90%)
Diménsi Produk /
Beurat produk /
Sértipikat CE, FCC & Rohs

55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (4)
55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (5)
55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (6)
55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (7)
55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (8)
55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (9)
55 inch Indoor Floor Stand digital signage for commercial display  (10)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami