65inch, 75inch, 86inch, 98inch All-in-One Smart Interactive LCD Whiteboard pikeun Konperénsi atanapi Rapat

Pedaran pondok:

Modél: LS650W

Ukuran: 65 ", 75", 86 ", 98"

Android OS sareng Windows OS pikeun rapat pinter sareng konperénsi anjeun


Detil Produk

 Fitur desain

1. Sistem konperénsi Android 8.0 kinerja luhur;

2. Sentuhan infra merah presisi tinggi, akurasi touch of ± 2mm, ngadukung touch 20 point, sensitipitas tinggi;

3. Opat frékuénsi luhur aplikasi konperénsi software: rapat papan tulis, manajemén dokumén, panarimaan VIP, interaksi multi layar. Kolaborasi konpérénsi anu épisién;

Kaca anti sorotan, tulisan lemes, hindarkeun pantulan eunteung, ngajagi paningal;

4. Kalayan antar muka OPS, sistem dobel anu tiasa diupgrade;

5. Antarmuka éksternal anu loba, anu tiasa ngagedekeun sababaraha alat periferal;

Fitur fungsional

1. interaksi nulis

Perangkat lunak nyerat papan tulis kinerja tinggi, ngadukung titik tunggal, tulisan multi-titik, ngadukung gambar sisipan papan tulis, nambihan halaman, ngalegaan layar, papan tanda Sassafras, ngazum gede, ngazum gede, ngabagi kode scan, saluran naon waé, antarbeungeut naon waé tiasa dicantumkeun sareng sanés fungsi.

2. transmisi layar nirkabel

Dina waktos anu sasarengan, transmisi nirkabel opat layar langkung lancar; ngadukung fungsi kontrol mundur sareng dua arah, tiasa ngendalikeun komputer sareng alat terminal sanés dina tablet konferensi, sareng tampilan dina terminal, transmisi silih arah dua arah, ningkatkeun efisiensi panggunaan, mastikeun efisiensi tinggi tina konperénsi.

Scan sareng bagi

Éta tiasa nyatet dokumén whiteboard, gambar, file audio sareng pidéo, sareng tiasa ngahasilkeun kode dua diménsi ku hiji konci, scan kode, ngirimkeun kana terminal, simpen sareng angkat.

3. Ngalihkeun sistem duaan

Sistem konperénsi Android 8.0 kalebet dina tablet konperénsi anu épisién, anu tiasa dilengkepan ku komputer plug-in OPS pikeun ngawujudkeun saklar klik antara sistem Android sareng sistem windows.

4. Latihan rapat

Diwangun dina WPS, wilujeng sumping antar muka sareng parangkat lunak épisiénsi luhur sanés; sumber sinyal input éksternal sacara otomatis ngaidentifikasi luncat, layar anu gampang sareng merenah;

Tampilan 5. Gambar

Mesin pengolah gambar definisi tinggi: kompénsasi gerak gambar, pamrosésan ningkatna warna, téknologi tampilan rupa titik-ka-titik; fungsi output saluran lengkep: gambar real-time definisi tinggi, stabil, kaluaran reureuh low kana alat ékspansi

 

Nami Papan tulis interaktif pikeun rapat, konperénsi
Panél Ukuran layar 65 Inci, 75 Inci, 86 Inci, 98 Inci (Opsional)
Resolusi maks 3840 × 2160 RGB (UHD)
Nempo Angle 178 °, 178 °
ColourBightness 8 bit / 16,7 Juta
Rasio Kontras 1200: 1
Caang 400cd / m2
Aspék Rasio 16: 9
Waktos réspon 8ms
Kakuatan input 450W
Audio Spéker stérpérter diwangun 8Ω10W * 2
Kakuatan Input kakuatan 100V-240VAC, 50 / 60Hz
Layar cabak Toél Panel Infrabeureum atanapi kapasitif 10/20 poin némpél (opsional)
Akurasi posisi ± 2mms
Transmisi ≥92%
Teu karasa 7H
Waktos réspon ≤8ms
Resolusi Kaluaran 4096X4096
Saumur hirup Titik tunggal langkung ti 600 juta waktos
Android Mainboard Sistem OS Android 8.0
CPU Cortex A73 * 2 A53 * 2 1.5GHz
Ram 3GB
Rom 32GB
Antarbeungeut USB2.0 * 2, HDMI * 2 , HDMI OUT * 1 (opsional) , USB2.0 * 2 , TF Card * 1, AV dina * 1, RJ45 * 1, VGA dina * 1, VGA Audio * 1 , RS232 * 1 , RF * 1 , SPDIF kaluar * 1 , Earphone * 1 , Toél USB-B * 1 , MIC IN * 1
Format Audio Ngarojong MPEG1 / 2 lapisan I / II, AAC-Lc, WMA, jsb.
Format Pidéo Dukung MPEG-2/4, AVS, H.264, H.265, TS, Realmedia, jsb.
Format Gambar Ngadukung JPG 、 BMP 、 PNG, jsb.
OPS (opsional) Sistem OS Win7/8/10 (Opsional)
CPU Intel i3 / i5 / i7
Grafik Intel terpadu HD Grafik
Ram DDR3 4GB
Hard disk 128GB / 320GB / 500GB / 1TB
Antarbeungeut DP * 1 ; HDMI * 1 ; VGA * 1 ; LAN * 2 ; USB 2.0 * 2 ; USB 3.0 * 4 ; MIC IN * 1 ; LINE OUT * 1

详情图1

详情图2

详情图3

详情图4

详情图5

详情图6

详情图7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami