Kios dispenser sanitizer panangan otomatis ku 21.5 inci LCD Advertising Display Digital Signage LS215A

Pedaran pondok:

Tembok témbok / Lantai nangtung dispenser sanitizer otomatis 1000 ml

1. Tampilan LCD.

2. produk anu cocog pikeun sagala rupa tempat umum.

3. Sistem Manajemén pinter.

4. Daya ku solusi LAYSON Digital Signage, tampilan digital tiasa diénggalan kalayan gampang ngalangkungan portal wéb anu saderhana.


Detil Produk

Kios iklan dispenser cuci tangan 21,5 inci gunana kusabab jalanna lalu lintas ditarik ka cuci tangan kusabab tawaran gratis.

Nalika kéngingkeun cuci tangan gratis, pemirsa lirén sareng ningali pariwara plang digital anu dinamis, Bentuk komunikasi visual ieu mangrupikeun cara unik sareng narik perhatian pikeun ningali pesen. Éta ogé ngadukung jalma noél layar pikeun milih iklan.

Kios cuci tangan digital kami nawiskeun cara anu modéren, épisién sareng pangpentingna pikeun ngadukung masarakat dina ngajaga urang sadayana langkung aman.

21.5 ″ Tembok dipasang atanapi nangtung kios dispenser sanés Digital Signage

Detil gancang:

1.21.5 inci layar industri kelas TFT lcd kalayan lampu latar anu dipimpin.

2.sagala nempoan sudut 178/178

3. Pidangkeun pidéo / audio / téks / logo

4.dina scanner suhu kaméra duaan

5.OS: OS Android standar / OS Windows (opsional)

6. Dukung LAN & Wifi

7.dengan 1000ML dispenser otomatis

8. Dianggo sacara luas pikeun Restoran, hotél, perpustakaan, supermarket, Bandara, stasiun subway

9. Tiasa disaluyukeun sareng scanner suhu

Panel LCD

Barang No. LS210A
Warna Bodas
Ukuran Panel 21.5
Daérah Aktip (mm) 476.64 (H) * 268.11 (V) mm
Resolusi tampilan 1920 (H) × 1080 (V)
Jerona Warna 16.7M
Nempo Angle 89/89/89/89
Caang 250cd / m2
Babandingan kontras 3000: 1
Waktos Respon 5ms
Siklus kahirupan ≥60000

Vérsi jaringan

Sistem operasi Android 4.4
CPU A20, ganda-inti 1.0GHz
GPU ARM Mali-400 MP2
Ram DDR3 1Gbyte
Kapasitas panyimpenan internal NAND FLASH 8Gbyte
Internét ngadukung 10 / 100M éternet; WIFI (150Mbps); manjangkeun modul 3G
Pidéo MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, AVS, VC-1, RV, VP6 / VP8, Sorenson Spark, MVC
Gambar JPG 、 JPEG 、 BMP 、 PNG 、 GIF
Audio MPEG1 、 MPEG2 、 MPEG4 、 H.264 、 WMV 、 MKV 、 TS 、 flv
Ngagulung Téks Peran (UNICODE)
Antarmuka input USB * 2 atanapi USB * 1 + SD * 1

Dispenser pambersih leungeun

Nyebarkeun kahirupan Hingga 500000 kali
Volume 1000 ml
Ngompa Pompa standar pikeun Gel atanapi Cairan atanapi busa

Kaméra

Kaméra opsional, hargana teu kalebet kaméra. mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi.

Audio

Jelema nu ngomong 8Ω / 5W × 2

Kakuatan

Masukan Kakuatan AC 100V - 240V, 50 / 60HZ
Konsumsi Kakuatan ≤65W

Anu sanésna

Bahan Kabinet Cangkang logam + kaca hampang
Suhu ngagawekeun -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH
Asesorisna Kabel listrik, konci
Ukuran bungkus (mm) Disaluyukeun matuh ka QTY
Pakét Beurat (GW) Disaluyukeun matuh ka QTY

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (1)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (2)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (3)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (4)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (5)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (6)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (7)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (8)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami