Kios Layar Toél Luar Cina 55 Inci sareng Témpél LCD Anu Tahan Cai sareng Sinar Matah

Pedaran pondok:

Modél: LS550ADL

Ukuran layar: 32 "dugi ka 100"

Resolusi: 1920 × 1080 atanapi 3840 × 2160

Sistem OS: OS Android atanapi Windows OS

Kamampuhan Suplai 1000 pcs / bulan

Min. Pesenan 1 pcs

Pengiriman: Hawa, Laut per urutan qty

Palabuhan: SHENZHEN


Detil Produk

Produk "layar digital layar sentuh layar kios layar lcd" anu tiasa urang tawarkeun ka anjeun, éta ngagaduhan kacaangan 2000 anu luhur, IP55 / IP65 Cai & Bukti Debu, cangkang SPCC, layar IPS, layar atanapi sistem kontrol kacaangan opsional layar tunggal atanapi ganda, cahaya sacara otomatis ngontrol sénsor, ngarobih. Anjeun ngagaleuhna, sareng tiasa ditempatkeun di mal balanja, alun-alun, bank, hotél, fasilitas transportasi umum… .. Tiasa nganggo éta pikeun maénkeun pidéo, iklan, pilem anu saé ... sareng sajabana

Desain 1.IP55 / IP65 pikeun aplikasi luar.

2. kacaangan tinggi nepi ka 2000cd / m2, bisa dibaca handapeun cahaya panonpoe.

3. Ngawangun dina sistem pendingin Airconditioner, diadaptasi kana -40 ° C- + 60 ° C suhu lingkungan.

4. Fron kaca tempered sareng anti-sorotan kaca

5. Sistem lampu anu cerdas, kacaangan layar otomatis ngaluyukeun numutkeun cahaya lingkungan, ngahémat énergi.

6. Anti lebu, anti ruksak, anti maling.

7. Desain khusus pikeun anjeun tanpa biaya tambahan.

8. Ukuran layar sayogi 32-86 inci

9. Tembok témbok, hateup ngagantung sareng bebas nangtung (tetep dina taneuh) sadayana sayogi.

10. Desain sirkuit listrik kaamanan

11. Ngawangun dina timer otomatis

Ukuran layar: 32 ″ 43 "49 ″ 55 ″ 65 ″ 75 ″ 86 ″ 100 ″
Babandingan tampilan: 16: 9
Resolusi (Piksel): 1920 * 1080 atanapi 3840 * 2060
Sudut pandang: 178 ° / 178 °
Luminance: 2000cd / m2
Babandingan kontras: 3000: 1
Waktos réspon: 6ms
Layar toél opsional Henteu aya layar rampa / layar rampa
Suhu operasi: -40 ° C– + 60 ° C
Peunteun Perlindungan: IP55 / IP65
Suhu neundeun: 0-50 darajat
Asor: 5% -100%
 AC
(Opsional)
Tegangan Dipeunteun: AC110V / 60Hz ATAWA anu sanés
Dipeunteun Ayeuna: AC 6.5A
Dipeunteun Kakuatan: AC 500W
Kamampuh tiis: 1500W (L35 L35)
Kapasitas manaskeun: 500W (opsional)
Suhu sekitarna: -20 ℃ ~ 55 ℃
Kelas IP: IP65
Radiator Tekanan Gawe: 2bar-40bar
Spésifikasi: 2Kw-400Kw
Pilihan warna: Pérak, bodas, hideung atanapi custom warna opsional
Bahan kandel Séng dilapis baja + gelas anteng payun
Pamasangan: Pamasangan témbok / hateup ngagantung / nangtung nangtung
Vérsi Android
Android CPU Kuat-Inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (mémori internal) 8GB / 16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1 / 6.0 / 7.1 (OS Android bakal diénggalan sakumaha waktosna)
Vérsi Windows
Mini-PC CPU i3, i5, i7
Ram 4GB / 8GB
Rom 500GB HDD atanapi 64/ 120 / 240GB SSD
OS Windows OS atanapi Linux OS
Antarbeungeut Kaluaran HDMI 1
Mic asup 1
Audio kaluar 1
USB 4
RJ45 2
Jaringan Wifi aya
3G / 4G pilihan
Ethernet aya
Layar cabak pilihan 1 Sentuhan IR (10-16 poin)
pilihan 2 touch capacitive (10 poin)
Panyatur Panyatur Spéker stéréo 2 x 5W
Kaméra Kaméra pilihan
Bluetooth Bluetooth pilihan
Printer Printer pilihan
Scanner Scanner pilihan
Pamaca kartu Pamaca Carder pilihan
software kontrol remore  pilihan

China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (4)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (5)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (6)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (7)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK