Tinjauan perusahaan / Profil

factory gate

Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., aktipitas tampilan LCD, tampilan LED, produksi, penjualan sareng jasa salaku salah sahiji produk akhir sareng panyadia solusi. Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., kalayan tim R&D anu kuat, terus ngembangkeun produk anyar, ayeuna dina yurisdiksi lima lini produk, séri monitor, séri témbok video LCD, séri signage digital, papan tulis éléktronik atikan sareng layar sentuh séri kios. Nyayogikeun palanggan pikeun produk lengkep 7 dugi 110 inci.

Kaunggulan perusahaan:

Layson parantos kalibet dina desain sareng panilitian sareng pamekaran signage digital sareng sistem penerbitan inpormasi jaringan salami mangtaun-taun. Mangrupikeun angkatan munggaran perusahaan produksi di industri anu parantos lulus sertifikasi CCC produk wajib nasional. Pamaén iklan LCD anu dihasilkeun ku perusahaan ngagaduhan hak cipta intelektual nyalira, sareng produkna parantos ngalamar panyalindungan patén, anu ningkatkeun pisan daya saing perusahaan sareng nyorot kaunggulan perusahaan.

Kaunggulan mérek:

Ti saprak 2003, Layson parantos ngahijikeun sumber daya anu langkung unggul ti Wétan sareng Cina Kidul pikeun ngaladénan pangwangunan informasi di Cina. Dina dasawarsa katukang, Layson parantos ngahasilkeun langkung ti 5 juta produk tampilan propésional. Layson ngagaduhan lima mérek dagang kadaptar di daratan Cina, "Layson" "Ailesonic" "Leison", langkung ti 800 agén saluran di 31 propinsi, kota sareng daérah otonom di Cina, sareng sadaya propinsi sareng kota gaduh situs jasa purna jual. Dijual ogé di Éropa sareng Amérika Serikat, Wétan Tengah, Australia sareng tempat-tempat sanés.

256637-1P52R2054329

Kauntungan produk:

Produk anu dihasilkeun ku Layson parantos ngaluluskeun sertifikasi kaamanan produk wajib tina CE EU, kasaluyuan éléktromagnétik EMC EU, sertifikasi kaamanan zat bahaya RoSH EU, téknologi sertifikasi kaamanan féderal FCC, sertifikasi CCC produk wajib nasional sareng sistem ISO, ngahontal tingkat maju anu sami jenis produk di dunya.