Kabudayaan

banner_news.jpg

Naha Pilih Kami

1. Kami pabrik pikeun digital signage sareng layar kios kios kalayan langkung ti 10 taun pangalaman ngahasilkeun produk.

2. Kami gaduh tim penjualan anu propésional, sadaya penjualan kedah dilatih pikeun 1 dugi ka 3 sasih sateuacan palanggan jasa.

3. Tim téknis profesional kami tiasa gancang nyayogikeun pra-penjualan sareng layanan purna jual. sareng kami gaduh pangalaman lengkep dina konstruksi, tim insinyur kami nyaéta integrasi tiori sareng prakték.

4. Kami tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun sadaya jinis pelanggan. Kami gaduh pangalaman desain pinuh pikeun tampilan jero ruangan sareng outdoor.

5. Sampel sok sayogi pikeun mariksa kualitas sareng tiasa dikirim ka anjeun gancang pisan.

6. Kami gaduh inspeksi ketat bahan asup sareng sistem inspeksi produk réngsé, pikeun mastikeun yén tingkat mumpuni produk ngahontal langkung ti 99.8%.

7. Kami milih saluran transportasi anu paling ekonomis sareng aman pikeun sadaya palanggan. Pastikeun barangna sumping kalayan aman di tangan para pelanggan.

8. Garansi (12 bulan).

Sumanget perusahaan

Jujur sareng Amanah; Kaunggulan téknis; Gawe babarengan; Pragmatik sareng giat

Filsafat Perusahaan

Tanggung jawab sosial perusahaan anu kuat; Mitra dipercaya Palanggan sareng Panyekel; Kulawarga Karyawan.

Komitmen ka konsumén

Nawiskeun Produk sareng Layanan anu pangsaéna pikeun MENANG-MENANG;