Térmométer Pangenal Wajah sareng Téhnologi Infrabeureum Ngukur LS080

Pedaran pondok:

Ukuran layar:8 inci

Resolusi: 1280x800p

OS: OS Android

Parangkat lunak: Sistem rézim rupa AI

Pangukuran Tech: Pangukuran imaging termal          

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian

Waktos Pangiriman: 3-5 dinten damel

Kamampuhan Suplai: 10000unit per bulan


Detil Produk

LS080, ngalirkeun modul vertikal manajemén pangukuran suhu & pangakuan raray nganggo Rockchip RK3288 platform kinerja tinggi kinerja, dilengkepan kaméra dinamis luas binokular, téknologi pangenalan wajah langsung sareng modul pencitraan termal infra merah pikeun ngadukung identitas rupa-topéng. kalayan pangakuan raray, deteksi suhu sareng topéng mariksa fungsi sanésna, tujuan pikeun ngararancang nyaéta nerapkeun kahadiran pagawé anu teu kontak, pas kontak sareng sistem deteksi suhu anu henteu kontak. Éta tiasa seueur dianggo dina transportasi, pendidikan, pamaréntahan jst, industri, nimpah alat-alat terminal gerbang pinter, kontrol aksés anu cerdas sareng kahadiran kerja anu cerdas.

1. Ngadukung deteksi suhu awak manusa sareng tampilan suhu. Jarak deteksi suhu anu pangsaéna nyaéta 0,5 méter. Jarak pangpanjangna dina suhu awak tiasa diukur nyaéta 1 méter. Kasalahan pangukuran tambah atanapi dikurangan 0,5 ℃.

2. Éta ngan ukur peryogi sababaraha detik pikeun deteksi, sareng ngadukung alarm otomatis pikeun kaayaan teu normal suhu awak.
3. Data pangukuran suhu kahadiran diékspor sacara real time.

4. Ngarojong sababaraha ékspansi periferal sapertos maca KTP, maca sidik, maca kartu IC, maca kode dua diménsi, jst.

5. Dokuméntasi lengkep sareng ngadukung pamekaran sékundér.

6. Tingkat sistem dukungan, tingkat offline APP, APP + tingkat jaringan latar sababaraha docking API.

Panel LCD

Ukuran Panel 8 ″
Daérah Aktip (mm) 107.64 (H) mm * 172.22 (V) mm
Resolusi tampilan 800 × 1280
Jerona Warna 16.7M
Nempo Angle 85/85/85/85 (Jenis.) (CR≥10)
Caang 300cd / m²
Babandingan kontras 800: 1
Waktos Respon 12ms
Siklus kahirupan ≥60000

Software LS Mainboard

Chipset utama 4 * A55, ARM G31 MP2
CPU Android 9.0
Ram 2GB
Panyimpenan EMMC8G
Dékode video / gambar VP9, H.265, AVS2-P2H264MPEG-4, WMV, AVS-P16, MPEG-2, MPEG-1
Format pangrojong mkv, wmv, mpd, mpeg, dat, avi, Mov, iso, mp4, rm, jpg
Netwotk Ethernet, 2.4G Hz WIFI (Pilihan pikeun 5GBT)
Antarbeungeut DC12V × 1, USB × 1, RJ45 × 1, kaluaran Wiegand × 1, Relay × 1

Software SMT Mainboard

Chipset utama RK3288, Cortex-A17 + GPU Mail-T764, Hingga 1.8G
CPU Android 5.1
Émutan 2G DDR3, EMMC8G
Pormat pidéo dukungan MPEG2, AVI, MP4, DIV, TS, TP, TRP, MKV, MOV, DAT, ASF, WMV
Format gambar dukungan JPEG, PNG (resolusi dugi ka 1920 * 1080)
Ngarojong format audio MP3, MP2, WMA, WAV
Ngagawean Dukung LAN / WIFI / (4G pikeun opsional, ieu harga ngaluarkeun)

Antarbeungeut

DC DC12V × 1
USB USB × 2
RJ45 RJ45 × 1
RS232 RS232 × 1
Kaluaran Wiegand Kaluaran wiegand × 1
Relay Relay × 1

HD Kaméra Pangenal Rupa

Piksel 200W Pixel, Kaméra Binocular, ngadukung jembar dinamis
Jarak fokus 0,5-1,5 M
Waktos Respon < 300 mdet
Katepatan 99,70%
Basis data Ngarojong Max.20,000 perpustakaan ngabandingkeun rupa

Deteksi Suhu Infrabeureum

Rentang Suhu 32 ~ 45 ℃
Akurasi pangukuran suhu 0,1 ℃
Precision pangukuran suhu ± 0,2 ℃ ~ ± 0,5 ℃
Pangukuran suhu disatance 50 CM

Audio

Jelema nu ngomong 8Ω × 1

Kakuatan

Masukan Kakuatan DC12V / 3A
Konsumsi Kakuatan ≤10W

Anu sanésna

gaya

Vérsi dipasang témbok

Vérsi Gerbang Turnstile

Vérsi desktop

0,6 M vérsi nangtung pikeun barudak

1.1 M vérsi nangtung

1,2 M vérsi nangtung

Bahan Kabinet Struktur alloy aluminium + kaca tempered Struktur alloy aluminium + kaca tempered Struktur alloy aluminium + kaca tempered Struktur alloy aluminium + kaca tempered Struktur alloy aluminium + kaca tempered Struktur alloy aluminium + kaca tempered
Suhu ngagawekeun -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH -10 ℃ dugi ka 55, <90 ℃ RH
Asesorisna Adaptor Adaptor Adaptor Adaptor Adaptor Adaptor
Ukuran Packing Unit (mm) 51 * 20 * 18CM 51 * 20 * 18CM Mesin: 51 * 20 * 18CM
Méja braket: 39 * 35 * 10CM
Mesin: 51 * 20 * 18CM
Nangtung : 38 * 34 * 67CM
Mesin: 51 * 20 * 18CM
Nangtung : 32 * 35 * 117CM
Mesin: 51 * 20 * 18CM
Nangtung : 30 * 23 * 130CM
Satuan Pakét Beurat (GW) 2.5KGS 2.5KGS 5KGS 9 KGS 10 KGS 11 KGS

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (1)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (2)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (3)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (4)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (5)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (6)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami