Pangiriman gancang harga murah 7 inci, 8 inci, 10,1 inci, bingkai poto digital LCD 12,1 inci

Pedaran pondok:

Model: LS121A

Ukuran layar: 7 inci, 8 inci, 10.1 inci, 12.1 inci 


Detil Produk

1. Frame Pigura Digital mangrupikeun éléktronika konsumén modis, ogé dianggo di bumi. Salaku conto, kado Bisnis, kado Liburan, Souvenir, Display & demonstrasi, hadiah Karaharjaan, Modem furnitur, poto Kawinan, fotografi digital, jst.

2. Bingkai Foto Digital dipaké salaku bingkai gambar anu elegan sareng bingkai poto. Pikeun nempatkeun kana konter, ngagantung dina témbok sareng dianggo salaku mesin iklan anu dinamis sareng statis (Pusat perbelanjaan, pusat hiburan Hotel, kapal kopi, Koridor, jst.)

1) ABS Plastik Full Frame + 3mm Acrylic Glass A Protector Layer ngalawan LCD Panel.
2) Ngadukung Otomatis ka Slide Show sareng Playback.
3) Kartu Memori Flash anu Cocog: Slot Card SD, Port USB, MMC sareng Slot Kartu MS
4) Suplai Daya: DC 5V 1A 
5) Mode Operasi: Tombol Fungsi Utama.
6) Éta Ngadukung Almenak, Jam sareng Alarm.
7) OSD Bahasa sayogi sareng Cina / Inggris / Jerman / Spanyol / Perancis / Portugis, jst.
8) Warna pikeun Outer Shell: duanana Warna Hideung sareng Warna Bodas sayogi.
9) Pamaké Tiasa ngaluyukeun kontrasna, sudut pandang lébar, watesan sareng Colorfull tina LCD Panel.
10) Metode instalasi: Ngalereskeun Deui Deui atanapi Ngalereskeun Balik VESA Hole.
11) Pakét Asesoris: User Manual + Adapter (USB Cable nyaéta Pilihan).
12) Widang anu Berlaku: Supermarkét, Bandara, Angkat, Stasion, Hotel, Pusat santai, Toko, gedong Komérsial, Stasion Subway, sareng daérah umum sanés.

 

Layar LCD

Nami

Bingkai poto digital 7 inci

Warna

bodas / hideung / ngarobih

Ukuran LCD:

7 "Panel TFT

Daérah Aktip:

152 * 84mm

Babandingan layar:

16: 9

Resolusi:

800 x 480 (H * V)

Kacaangan:

200cd / m2

Babandingan Kontras:

800: 1

Tingali Angle:

170 ° (H) / 170 ° (V)

Waktos réspon:

20ms

Multi sistem:

PAL / NTSC / SECAM

Lampu Latar:

50000 Jam

Format Pangrojong

Pidéo:

RM 、 RMVB 、 MKV 、 MOV 、 M4 v 、 MPG 、 FLV 、 PMP, AVI 、 VOB 、 DAT 、 MP4、3PG
Audio MP3 、 MP2 、 MP1 、 WMA 、 0GG 、 APE 、 FLAC 、 AC3 、 RA 、 ACC

Gambar:

JPEG / JPG 、 BMP

Resolusi Max:

800 x 480 (H * V) P.

Maén Ti

Kartu mémori:

Kartu SD, USB Disk

Mémori Flash diwangun-di:

Opsional, mastikeun sateuacan produksi

USB:

Kecepatan tinggi USB 2.0 (Host & OTG)

Kakuatan

Sasayogian tanaga

AC100 ~ 240V 50/60 HZ

konsumsi kakuatan

≤10W

Konsumsi sayaga

≤2W

Loudspeaker

2x3w

Kakuatan adaptor

5V1000mA 100V-240V

Pamasangan

Stand méja:

Leres / Pilihan w / Bracket Desktop

Kurung Diri:

Leres / Pilihan w / Kurung Diri

Tembok Pamasangan Kurung:

Leres / Opsional w / Wall Mounting Bracket

Lingkungan

Suhu ngagawekeun:

0 ° C-40 ° C

Suhu neundeun:

-20 ° C- 60 ° C

Kelembaban Gawe:

85%

Asor asor:

85%

Anu sanésna

Warna / penampilan

Bodas, hideung, khusus

Bingkai:

Plastik (ABS + PC)

Ukuran awak:

205 * 144 * 23.3mm

Beurat awak:

0,6KGS

Asesorisna

Bingkai poto digital 7 inci

1

jauh kadali

1

manual pamaké

1

nangtung

1

adaptor Powered

1

Pakét

Ukuran Kotak Warna:

287 * 165 * 49.5mm

Ukuran karton:

51.5 * 30 * 34.5cm (20pcs / 1karton)

Fast shipping cheap price 7 inch,8 inch,10.1 inch ,12.1 inch LCD digital photo frame (4)
Fast shipping cheap price 7 inch,8 inch,10.1 inch ,12.1 inch LCD digital photo frame (5)
Fast shipping cheap price 7 inch,8 inch,10.1 inch ,12.1 inch LCD digital photo frame (6)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK