Kabugaran Smart Mirror sareng layar Toél Interactive mirror mirror mirror pikeun latihan olahraga / olahraga / gim / yoga

Pedaran pondok:

Kabugaran di bumi parantos janten salah sahiji tren anu paling haneut taun ieu, kalayan perusahaan mimiti nawiskeun sababaraha cara anu langkung inovatif sareng merenah pikeun latihan. Eunteung kabugaran téknologi luhur ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun studio kabugaran di bumi di bumi anjeun. Sacara lengkep interaktif sareng nampilkeun kelas kabugaran anu hirup sacara langsung.


Detil Produk

Fitur:

1: Upami dipareuman, éta mangrupikeun eunteung biasa, sareng nalika dihurungkeun, ngalangkungan layar sadayana kalayan fungsi tampilan OLED, anu ngalaman tiasa nuturkeun instruktur propésional pikeun latihan sareng ningali gerakanana, ngabandingkeun sareng ngabenerkeunana sareng pidéo .

2: Henteu aya larangan kursus kabugaran anu ditangtoskeun. Anjeun tiasa milih kelas latihan langsung anu anjeun pikaresep. 

3: Eunteung nunjukkeun gerakan kabugaran anjeun, maka anjeun tiasa ngabenerkeun bentuk awak nalika olahraga.

4: Eunteung sihir anu pinter: nalika pareum, éta mangrupikeun eunteung panjang-panjang. Nalika aktip, tingali diri anjeun, instruktur anjeun sareng babaturan sakelas dina tampilan anu langsing sareng interaktif, kumplit sareng kaméra anu dipasang sareng spéker. anu anjeun peryogikeun nyaéta rohangan mat yoga pikeun latihan énergi tinggi di rohangan mana waé di bumi bumi anjeun.

Ukuran layar LCD: 13,3 ″ dugi ka 100 ″ (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Brand Panel: LG / BOE / AUO
Aspék Rasio: 16: 9
Resolusi: 1920 × 1080 atanapi 3840 × 2160
Kacaangan: 400cd / m2.700cd / m2.1500 / m2
Babandingan Kontras: 3000: 1
Waktos Respon: 6ms
Jangka waktu hirup: 50.000 jam
Bahan kandel: Pigura aluminium / nyemprotkeun tiris baja gulung tiis awak / Eunteung panutup
Sistem warna: PAL / NTSC / Ngadeteksi otomatis
Bahasa Menu: Sababaraha basa pikeun pilihan: Inggris (Default)
Panyatur: 2x5W
Réduksi Noise: Leres
Frékuénsi Tegangan: AC100-240V
Frékuénsi cakrawala: 50 / 60Hz
Suhu ngagawekeun: 0-50 ℃
Kalembaban damel: 10% -90% henteu kondensasi
Suhu neundeun: -20-80 ℃
Kalembaban panyimpenan: 85% henteu kondensasi
Android (Opsional)
Prosesor: Quad-core, chip RK3288 sareng chip RK3399 pikeun opsional
RAM: 2G / 4G / 16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Panganteur: USB / VGA / MIC / AUDIO / HDMI / RJ45 / WIFI Opsional
Jandéla (Opsional)
CPU: Intel core i3 / i5 / i7 opsional
Ingetan: 4G / 8G opsional
Hard Disk: 128G / 256G SSD, atanapi 500G / 1T HDD
Panganteur: RJ45 / WIFI / 4G / HDMI / USB / SD
Layar cabak
Jenis toél: 10 poin
Sénsor toél: infrared / capacitive opsional
Permukaan touch: 3-4mm kaca eunteung sihir
Waktos réspon: <10ms

1 1-1 2 3 4-1 4-2 5

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami