Kios Layar Sentuh horisontal pikeun pusat perbelanjaan, pamariksaan hotél dina / mariksa / mariksa inpormasi jasa diri

Pedaran pondok:

Modél: LS490G

Kami nampi proyék OEM / ODM, sareng tiasa ngaleungitkeun anjeun di handap fungsi-fungsi anu disesuaikan:

1. Logo khusus

2. Mesin bentuk khusus sareng warna

3. Nyebarkeun khusus sistem operasi, Android, Win7 / 8/10 sareng Linux.

4. Kami tiasa ngadukung bagian sanés pikeun proyék-proyék anjeun, sapertos kaméra, scanner QR, printer, sénsor gerak… jsb

Detil Produk

Gaya tablet buta - nembongan sapertos smartphone raksasa, desain K-Shape, stand stabil

Warna PS panel langkung saé sareng kualitas gambarkelas komérsial

Sistem calakan, Operasi gampang, milarian ku toél, teu kedah latihan

Layar sentuh 10 poin, ngagunakeun téknologi komérsial anu paling responsif sareng sénsitip, waktos réspon panggancangna

Lampu latar LED anu ramah lingkungan ningkatkeun kacaangan, kontras, umur, resolusi 4K / 1080P HD, Balikkeun warna aslina gambar pikeun nampilkeun pangalaman anu jelas sareng nyata

Kacaangan 400 cd / m²-1500 cd / m²

Diwangun dina WIFI ogé palabuhan Ethernet

Spéker terintegrasi

Fitur:  

1). Desain horizontal, dissipation panas gancang, gampang toél operasi query;

2). Pangaruh tampilan layar multi-rampa, definisi tinggi;    

3). Ngarojong sistem Windows, sistem Android, sambungan wifi, layar taya;

4). Kalayan parangkat lunak pamundut (opsional), anjeun tiasa ngalaksanakeun rupa-rupa fungsi sapertos panilitian inpormasi umum, panilitian jalur lalu lintas, tampilan paméran, kontrol industri, sareng lagu.

Aplikasi:

Rupa-rupa fungsi pikeun manajemén sistem, milarian data publik, pangajaran multi-média, paméran sareng paméran, kantor, kendali industri, presél perumahan, ménu atanapi urutan lagu sareng sajabana, Hal ieu seueur dianggo di média sareng supermarket komersial pikeun iklan multimédia, éta ogé mangrupikeun jandéla pikeun perusahaan sareng lembaga pikeun ngalaksanakeun publisitas inpormasi.

Ukuran layar LCD: 32 ″ / 43 ″ / 50 ″ / 55 ″ / 65. Pilihan
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Brand Panel: LG / BOE / AUO
Aspék Rasio: 16: 9
Resolusi: 1920 × 1080 atanapi 3840 × 2160
Kacaangan: 400cd / m2
Babandingan Kontras: 3000: 1
Waktos Respon: 6ms
Jangka waktu hirup: 50.000 jam
Bahan kandel: Pigura aluminium / menyemprotkeun tiris waja waja lempeng / Panutup gelas suh
Sistem warna: PAL / NTSC / Ngadeteksi otomatis
Bahasa Menu: Sababaraha basa pikeun pilihan: Inggris (Default)
Panyatur: 2x5W
Réduksi Noise: Leres
Frékuénsi Tegangan: AC100-240V
Frékuénsi cakrawala: 50 / 60Hz
Suhu ngagawekeun: 0-50 ℃
Kalembaban damel: 10% -90% henteu kondensasi
Suhu neundeun: -20-80 ℃
Kalembaban panyimpenan: 85% henteu kondensasi

Android (Opsional)

Prosesor: Quad-core, chip RK3288 sareng chip RK3399 pikeun opsional
RAM: 2G
ROM: 8G
Panganteur: USB / VGA / MIC / AUDIO / HDMI / RJ45 / WIFI Opsional

Jandéla (Opsional)

CPU: Intel core i3 / i5 / i7 opsional
Ingetan: 4G / 8G opsional
Hard Disk: 128G / 256G SSD, atanapi 500G / 1T HDD
Panganteur: RJ45 / WIFI / 4G / HDMI / USB / SD

Layar cabak

Jenis toél: 10 poin
Sénsor toél: infrared / capacitive opsional
Permukaan touch: 3-4mm kaca hampang
Waktos réspon: <10ms

Horizontal Touch Screen Kiosk for shopping mall,hotel checking inchecking out self-service information checking (3)
Horizontal Touch Screen Kiosk for shopping mall,hotel checking inchecking out self-service information checking (4)
Horizontal Touch Screen Kiosk for shopping mall,hotel checking inchecking out self-service information checking (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami