Tanda tangan digital Dipasang Tembok Indoor pikeun tampilan LCD pamuter Iklan komersil

Pedaran pondok:

Modél: LS490W

Ukuran layar: 10,1 "dugi ka 100"

Sistem Android (opsional)

1080P HD lengkep sareng restorasi gambar anu jelas

Sistem iklan manajemén kadali jauh calakan gratis

7×24 maén pikeun solusi iklan


Detil Produk

Layson's Digital Digital Signage ngagambarkeun kaayaan canggih
téknologi tampilan pikeun lingkungan di jero rohangan. Minuhan standar industri anu pangluhurna aranjeunna nyayogikeun tingkat reliabilitas operasional anu luhur sareng gambar kualitas anu hadé, anu mangrupikeun prékondisi penting pikeun narik perhatian pemirsa target anjeun.

1, layar pamisah: kaseueuran layar tiasa dibagi kana dalapan tempat ulin kalayan tilu daérah tarjamahan;

2, atur eusi siaran: pikeun sadaya area maén eusi anu kapilih (gambar, video, slide, terjemahan);

3, ngagugulung tarjamahan: ngadukung fungsi cai terjemahan, ngadukung fungsi olahtalatah instan, ngadukung ngagulung téks

4, pamutahiran parangkat lunak, ngadukung parangkat lunak terminal pamutahiran online, ogé tiasa langsung dipasang dina pamutahiran parangkat lunak terminal;

5, pembaruan program: ngadukung pembaruan jaringan, ngalangkungan file unduh Internét, ngahapus file, ngarobih nami file, nyalin file, ngarobah daptar puter, sareng sajabana; Maénkeun file anu disimpen sacara lokal, sanés kusabab gagalna jaringan.

6, kontrol playback: dimaénkeun dina playlist sacara otomatis boot, boot sacara otomatis mendeteksi daptar puter pangénggalan server, nalika teu aya daptar puter énggal, siarkeun tina daptar program susunan tadi.

7, ngajadwalkeun program: ngajadwalkeun pikeun sadaya eusi, ngadukung waktos maén sareng buleud robin;

8, nunjukkeun sawangan: ngadukung program daptar sadaya fungsi sawangan;

9, ngadukung sababaraha basa;

10, manajemén pangguna, dukungan pikeun sababaraha pangguna;

11, manajemén terminal: ngadukung pangropéa inpormasi terminal jauh, terminal monitoring kaayaan;

12, jaringan: ngadukung kabel / jaringan nirkabel lokal (LAN);

13, ngadukung transmisi jaringan nirkabel WiFi 802.11 b / g (opsional)

14, dukungan transmisi jaringan nirkabel 3 g: telecom, unicom, mobile (opsional)

15, kartu mémori anti-maling konci bawaan

Panél

Ukuran layar 49 inci
Resolusi maks 1920 (H) × 1080 (V)
Daérah Aktip 1073.78 (H) * 604 (V) mm
Nempo Angle 89/89/89/89
ColourBightness 16.7M
Rasio Kontras 1000: 1
Caang 400cd / m2
Aspék Rasio 16 : 9
Waktos réspon 12ms
Kakuatan input ≦ 200W

Audio

Spéker stérpérter diwangun 5W * 2

Kakuatan

Input kakuatan AC100-240V (adaptor listrik)

Umum
pitur

Dukung OSD Multi-basa: Inggris, Cina jsb
Matikan mémori, teras-terasan maén sateuacanna nalika hurung
Maénkeun otomatis nalika hurung
Timer aktip / pareum
Maénkeun waktos anu tos ditangtoskeun
File & folder tiasa dirobih, ngaganti nami, nyalin, ngahapus file dll.
Puterkeun loop / Acara slide
modeu musik latar, modeu gambar, modeu video (opsional)
Ngagulung kecap dina layar
Pidéo Pangrojong: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Ngarojong Audio: MP3, WMV
Poto Dukung: JPEG, BMP
Ngawangun-di slot kartu SD, port USB (HDMI & VGA interface opsional)
Eusi pembaruan otomatis USB kana kartu SD
Konci kaamanan ngajaga kontén média
 Fungsi jam & kalénder internal

Inpormasi Umum

Bahan Kasus Kasus logam
Kasus Warna Warna standar: Hideung & Pérak (Warna anu disesuaikan nalika dipénta)                        
Panyimpenan Temp (-10 - 50 derajat)
Gawe Temp (0 - 40degree)
Panyimpenan / Kelembaban Gawe (10 - 90%)
Diménsi Produk /
Beurat produk /
Sértipikat CE, FCC & Rohs

Indoor Wall Mounted digital signage for commercial Advertising player LCD display  (4)
Indoor Wall Mounted digital signage for commercial Advertising player LCD display  (5)
Indoor Wall Mounted digital signage for commercial Advertising player LCD display  (6)
Indoor Wall Mounted digital signage for commercial Advertising player LCD display  (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami