Méja layar toél pinter Interaktif pikeun kopi / réstoran / KTV / hotél LS215T

Pedaran pondok:

Ukuran layar: 21.5, 23,6 ″, 32, 43, 49, 55 atanapi ukuran khusus

Dua solusi opsional:

- OS Android, Quad Core / Quad-Core, 2GB / 4GB RAM, Panyimpenan 8GB / 16GB, kalayan WIFI

- PC Windows OS, Intel i3 / i5 / i7CPU, 4G RAM, 128G SSD, kalayan WIFI

- Sentuhan kapasitif / IR Toél opsional


Detil Produk

Méja toél pinter ngamungkinkeun anjeun ngalaman kahirupan bumi berteknologi luhur ti payun. Éta ngahimpun kepraktisan, interaksi sareng hiburan. Ieu mangrupikeun pusat multimedia sareng platform inpormasi, anu ngagabungkeun grafik sareng téks, sareng pidéo sareng audio interaktif. Ngan taros hampang, sareng langsung karaos bénten ti kapungkur. Eusi tampilanna horisontal sareng nangtung. Henteu janten masalah dimana waé anjeun némpél, anjeun tiasa ngawujudkeun pangalaman interaksi manusa-komputer. Extensibility anu saé pisan, éta tiasa ngawujudkeun playback multimédia, tampilan poto, gim interaktif multi-pamuter sareng sajabina.

1. A méja toél tiasa ngagentos méja kopi lami, méja makan sareng fasilitas hiburan multimédia tambahan-nawiskeun ka sistem sistem pemesanan anu canggih, hiburan sareng cara komunikasi anu énggal.

2. méja Toél Interaktif tiasa dianggo dina panonpoe sareng lampu spot kalayan desain gangguan lampu anti lingkungan anu unik

3. Téknologi Toél anu unik ngadukung sajumlah taros. Éta bakal nedunan tanpa cacad sanajan unggal tamu linggih dina méja antusias neuleuman sadaya kamungkinan langsung.

4. Sistem Android / Windows dina pilihan

5. ngecas nirkabel nyaéta opsional.

6. Ngarojong buktina cai, buktina lebu;

7.Luar sudut lega, Resolusi tinggi, babandingan kontras tinggi, kacaangan tinggi

8. Tempat aplikasi: Hotel, Rumah Makan, Kafe, mall, tempat hiburan sareng bandara

9. Ukuran, fungsi, logo tiasa disaluyukeun 

Panél

Diménsi 21,5 inci sareng 23,6 inci opsional
Layar rampa kapasitif Layar sentuh kapasitif 10 poin
Métode nulis Ramo atanapi stilus
Resolusi 1920 × 1080
Warna tampilan 16.7M
Waktos réspon 5ms
Layar Kahirupan (jam) > 50.000 (jam)
Konfigurasi CPU RK3288 quad-core Coretex-A17, 1.8G atanapi I3 I5 I7 Opsional
Émutan 2GB / 4GB
Panyimpenan 8GB / 16GB / 32GB / 64GB / 128GB
Basa OSD Pangrojong multi basa
Sistem Android ATAWA Windows

Jaringan

WIFI / 3G / 4G / Biru-waos Ngarojong
Detil langkungna anjeun tiasa ngaraos bebas ngahubungi kami

Interactive Smart touch screen table for coffee shop (4)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (5)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (6)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (7)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (8)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (9)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (10)Interactive Smart touch screen table for coffee shop (11)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (12)
Interactive Smart touch screen table for coffee shop (13)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami