Kios layar Sentuh Interaktif sareng tampilan iklan calakan

Pedaran pondok:

Modél: LS550A

Ukuran layar: 55 ", Sababaraha pilihan ukuran disayogikeun

Touch Tech: Sentuh 10 poin touch atanapi capacitive 10 point touch, réspon Millisecond gancang, lemes sareng sénsitip, terasrasakeun pangalaman touch light

Resolusi: 1920 × 1080 HD atanapi 3840 × 2160 UHD, Nampilkeun gambar anu saé kalayan résolusi luhur

Sistem Android atanapi Windows tiasa dipilih numutkeun sarat pangguna. Sistem Windows kalayan fungsi komputer touch, anjeun tiasa masang parangkat lunak komputer. Sistem Android ngadukung unduhan parangkat lunak aplikasi Android.


Detil Produk

Kios layar sentuh Advertising jenis ieu nganggo tampilan LCD premium pikeun maénkeun iklan video pikeun nganteurkeun sajumlah inpormasi produk, inpormasi promosi sareng sajabina ka konsumén. Éta ditempatkeun di gigir produk sareng tiasa sacara otomatis dibuka kanggo promosi. Dibandingkeun sareng média tradisional sareng metode promosi séjén, nanem modalna lemah pisan sareng kinerja béaya na luhur pisan. Salaku tambahan, 24 jam kerja lantai nangtung lcd Advertising Kios ieu seueur diterapkeun dina industri jasa umum. Di sagigireun éta, fungsi multi-rampa sareng kadali jauh tambahan nyaéta opsional, gambar sareng pidéo tiasa diputer sacara otomatis numutkeun jadwal di jero ogé. Éta tiasa dianggo di bank, mal balanja, rumah sakit, hotél, kampus, komunitas, bandara, kios inpormasi luar sareng tempat sanés. Kalayan rupa-rupa ukuran sareng gaya awak, kios layar rampa kami pastikeun narik perhatian palanggan.

Tampilan 1.HD: LCD panel tina kelas industri, panel A-gauge anyar-anyar.

2.Warna hérang: Tampilan tampilan lengkep, luhur sareng ka handap sakitar 178 derajat tanpa distorsi.

3. Desain saderhana: cangkang mesin iklan LCD ipis-ipis kalayan panyalindungan gelas anu hampang, supados layar LCD henteu rusak,

4. Speaker internal-kasatiaan magnét luhur ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun sadayana tanpa halangan.

5. Kustomisasi: Garis produksi dikelola sacara lengkep ku skéma maju ISO 9001, sareng tiasa ngaropea bentuk cangkang, warna fuselage sareng sutra LOGO numutkeun sarat konsumén.

Ukuran Panel 21.5 "27" 32 "43" 49 "55" 65 "75" 86 "98"
Parameter Tipe Panel LCD Panel
Resolusi 1920 * 1080 (55 "atanapi langkung 4K opsional)
Caang 400cd / m2
Babandingan aspék 16: 9
Lampu latar LED
Kahirupan (jam) > 50.000 (jam)
Taros waktos réspon 5ms
Sentuhan minimum 3mm
Sudut pandang 178 ° H / 178 ° V
Waktos réspon 5ms
Awét Tega langkung ti 60 juta kali touch multi
Akurasi posisi Kantétan pulpén uji + 3mm
Layar cabak Sentuhan Infrabeureum Infrabeureum 10 poin némpél
Sentuhan kapasitif Kapasitif 10 poin némpél
Kakuatan Konsumsi listrik 180W
Sasayogian tanaga AC 110V - 240V, 50 / 60HZ
Antosan ≤3W
Lingkungan Gawe Suhu ngagawekeun 0 ° C ~ 50 °
Kalembaban damel 20-80%
Asor neundeun 10-90%
Lain Warna cangkang hideung, pérak atanapi warna anu dikustomisasi
Bahan Kasus logam + pigura alloy aluminium + gelas tempered
Pamasangan Lantai nangtung
Sértipikat CE, CCC.FCC, ROHS jsb
OS Vérsi Android sareng windows opsional

Interactive Touch screen Kiosk with Intelligent advertising display (4)

Interactive Touch screen Kiosk with Intelligent advertising display (5)

Interactive Touch screen Kiosk with Intelligent advertising display (6)

Interactive Touch screen Kiosk with Intelligent advertising display (7)

Interactive Touch screen Kiosk with Intelligent advertising display (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami