Warta

  • Pasar tampilan touch komérsial global bakal ngahontal US $ 7,6 milyar dina 2025

    Dina taun 2020, pasar tampilan touch komérsial global hargana US $ 4,3 milyar sareng diperkirakeun ngahontal US $ 7,6 milyar taun 2025. Salami periode ramalan, diperkirakeun tumuh dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 12,1%. Pintonan médis ngagaduhan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa anu langkung luhur salami ramalan ...
    Maca deui
  • This is a Magic Mirror—— Fitness Smart Mirror

    Ieu mangrupikeun Eunteung Sihir—— Eunteung Smart Fitness

    Industri kabugaran tradisional parantos robih pisan. Kabugaran kulawarga parantos janten trend jalma anu ngudag gaya hirup anu séhat dina jaman paséa. Lagu kabugaran ogé parantos ngalih ti offline ka online. Naha latihan biasa tiasa leres-leres ngahontal tujuan kabugaran ilmiah? Upami hoyong ...
    Maca deui
  • Smart Mirrror- A NEW LIFE EXPERIENCE

    Smart Mirror- NGALAMI HIRUP BARUU

    Entong nyangka yén eunteung ajaib ngan ukur aya dina carita dongéng. Eunteung sihir legendaris parantos didamel dina kahirupan nyata. Éta eunteung sihir anu calakan. Eunteung pinter mangrupikeun alat interaktif anu ngalaksanakeun fungsi dasarna sareng nyarioskeun hal-hal sapertos cuaca, waktos, sareng tanggal. Intisari ...
    Maca deui
  • How To Choose A Wonderful Smart Whiteboard for Meeting and conference

    Kumaha Pilih Papan Tulis Smart Anu Éndah pikeun Rapat sareng konperénsi

    Kalayan komérsialisasi resmi 5G, téknologi digital ngiringan ékosistem anyar AI. Salaku salah sahiji kategori "téknologi hideung" anu panglobana dianggo, tablet konperénsi sakedik-sakedik dipikahartos ku seueur jalma dina taun-taun ayeuna kusabab kaunggulanana ...
    Maca deui
  • How To Use Digital Signage

    Kumaha Ngagunakeun Tanda Digital

    3 Cara Tembongkeun Anjeun Kumaha Nganggo Tanda Digital Mikir deui ka tukang waktos anjeun mendakan sababaraha jinis digital signage — oddsna, éta panginten nampilkeun layar anu hérang, cahayana hérang-sareng éta panginten gaduh kamampuan layar sentuh anu ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng eusi anu ditampilkeun dina layar ...
    Maca deui
  • Why Self Ordering Kiosks Are Becoming The Secret Weapon For Successful Restaurants

    Kunaon Pesen Sendiri Kios Anu Janten Pakarang Rusiah Kanggo Rumah Makan Anu Suksés

    Dina industri anu tunduk kana margina, persaingan, sareng tingkat kagagalan, saha anu gaduh réstoran henteu milari senjata rahasia anu tiasa ngabantosan sadayana? Henteu, éta sanés tongkat sulap, tapi éta caket. Lebetkeun kios poto-nyalira - pakarang rusiah restaurateur modéren. Upami anjeun ...
    Maca deui
  • Advantages and disadvantages of infrared touch screen kiosk

    Kaunggulan sareng karugian kios layar toél infra merah

    Pangenal modeu toél sareng kaunggulan sareng karugian pikeun kios layar sentuh Infrabeureum, kios layar toél inframerah ngadopsi émisi infrared sareng blokir. Layar rampa diwangun ku saperangkat tabung transmisi infra merah anu presisi tinggi, anti-gangguan sareng sakumpulan resi infra red ...
    Maca deui
  • How to promote enterprise marketing by Elevator advertising player

    Kumaha carana ngamajukeun pamasaran perusahaan ku pamuter iklan Lift

    Kumaha ngamajukeun pamasaran perusahaan ku pamuter iklan Lift Komunitas pamuter iklan Lift ogé épolusi iklan séjén di luar gedong. Média inpormasi mesin iklan gedong komunitas mangrupikeun platform inpormasi pikeun masing-masing unit dina unggal padumukan ...
    Maca deui
  • WHAT IS A Face Recognition Thermal Scanner KIOSK?

    Naon ari KIOSK Scanner Thermal Recognition?

    Naon ari KIOSK Scanner Thermal Recognition? Salila pandemi COVID-19, kios Pangiklan Termal Wajah Pangenal Wajah ngabantosan perusahaan tetep aman ngajaga status pangwangunan. Naon KIOSK Scanner Thermal Recognition Thermal? Naha éta tiasa ngeureunkeun panyebaran panyakit tepa? Widang naon anu tiasa ...
    Maca deui