10.1 ″ 12.1 ″ 15.6 ″ 17 ″ 18.5 ″ 19 ″ 21.5 ″ 23.5 ″ 27 ″ 32 ″ 43 ″ Open Frame Monitor Wall Mounted Embedded LCD Monitor

Pedaran pondok:

Modél: LS215F

1. Buka Frame Monitor, Non-touch atanapi layar sentuh.

2. 1920 * 1080.

3. VGA, HDMI, port USB (Opsional).

4. Panel Merk Kalayan Kecerahan Alus & sudut pandang lega.

5. Jaminan 1 Taun.

6. Sértipikat CE & RoHs.


Detil Produk

Kami nawiskeun seueur monitor LCD Open Frame anu idéal sareng mahal pikeun Point of Sale, Kios inpormasi interaktif, Kasino, konsol Game Video, rumah sakit sareng aplikasi industri. Monitor Open Frame LCD kami terintegrasi sareng panel LCD sareng kit dewan kontrol AD ​​kana sasis logam sareng dijual salaku produk anu parantos réngsé. Salaku tambahan panganteur pidéo anu universal. Salaku tambahan, produk kami ogé ngagaduhan tanda patuh sapertos CE, RoHS produk tiasa dianggo ngan ukur monitor industri.

* Monitor LCD bingkai kabuka ieu tiasa dilebetkeun ku layar sentuh ambéh aranjeunna tiasa dianggo salaku monitor bingkai layar kabuka layar sasar. Tujuan kami pikeun nyayogikeun téknologi touch anu pas dina tampilan anu luhur kalayan kustomisasi tambahan pikeun nyumponan sarat anu pasti tina konsumén.

* Monitor LCD bingkai kabuka kami dirancang pikeun gampang dilebetkeun kana mesin industri sareng kios.

* Pintonanna nampilkeun panel resolusi luhur kalayan sudut pandang anu lega sareng tampilan kacaangan anu luhur.

* Multi-Toél

* Monitor LCD multi-rampa sampurna pikeun aplikasi ritel, silaturahmi, kasehatan sareng digital.

10.1 12.1 15.6 17 18.5 19 21.5 23.5 27 32 43 Open Frame Monitor Wall Mounted Embedded LCD Monitor

OEM & ODM Éta Wilujeng sumping:

1. Béda Kasus Logam Pilihan.

2. Teu aya Frame Opsional (SKD).

3. Layar Sentuh Pilihan (Résistansi, Infrabeureum, Sentuhan Kapasitif).

4. Port input Opsional.

5. Panel Industri, Panel IPS, Panel Kecerahan Tinggi Opsional.

6. Ukuran Béda 7 inci-100 inci Pilihan.

7. Desktop, Tembok Gunung Pilihan.

8. Service ngaropéa.

Fitur Utama

Fungsi 1.Touch na LED tampilan sadayana dina hiji solusi, kinerja unggulan, penampilan anu saé;

2. sensitipitas Langkung gancang sareng speed réspon ti produk anu sami, lancar pisan nalika némpél sareng ngagambar garis;

3. Dasar dasar tiasa dicabut, tiasa dipasang dina témbok atanapi dipasang bracket;

4. Waktu hirup anu luhur, pamutahiran LED atanapi parobihan moal nyababkeun tampilan monitor toél béda;

5. kacaangan luhur, babandingan kontras tinggi, waktos réspon gancang, dukungan multi warna, sudut pandang lega;

6. perumahan plastik lengkep, geulis-katingali, desain bingkai sempit, langsing sareng super ipis;

7. Nasional standar garis produksi panarjamah, sajuta lingkungan bébas lebu, awak layar sareng layar LED pas;

8. Buka Bingkai tampilan LCD dirancang pikeun aplikasi komérsial sareng industri

9. Tingkat luhur kacaangan sareng waktos réspon gancang sareng téknologi lampu latar LED.

10. Gampang dipasang Mount Frame, Konstruksi kasar ngalawan dampak éksternal, chassis logam.

11. Pola Lubang Pamasangan VESA

12. Tombol OSD tiasa nyegah parobahan setting anu teu perlu

Modél No.

LS101F

LS133F

LS156F

LS185F

LS215F

LS238F

LS320F

LS430F

LS490F

LS550F

LS650F

LS750F

LS850F

LS980F

Ukuran panel

10,1-inci

13,3-inci

15,6-inci

18,5-inci

21,5 inci

24-inci

32-inci

43 inci

49 inci

55-inci

65-inci

75 inci

85-inci

98-inci

Area tampilan (mm) / modeu

216,96 × 135,6 mm (H × V) 16: 9

293,42 × 164,97 mm 16: 9

344.16 (H) × 193.59 (V) 16: 9

409.8 (H) × 230.4 (V) 16: 9

476.64 (H) × 268.11 (V) 16: 9

527.04 (H) × 296.46 (V) 16: 9

689.4 (W) × 392.85 (H) 16: 9

940.896 (W) × 529.254 (H) mm 16: 9

1073.78 × 604 mm (H × V) 16: 9

1209.6 (H) × 680.4 (V) 16: 9

1428.48 (W) × 803.52 (H) mm 16: 9

1650.24 (W) × 928.26 (H) mm16: 9

1872 × 1053 mm 16: 9

2158.85 (W) × 1214.35 (H) mm 16: 9

Resolusi maksimum

1280 × 800

1366 × 768

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

1920 × 1080

3840 × 2160

Warna tampilan

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

16.7M

Piksel Pitch (mm)

0,0565 × 0,1695

0,2148 × 0,2148 mm

0.17925 × 0.17925 (H × V)

0,213 × 0,213 (H × V)

0,08275 × 0,24825

0.2745 × 0.2745 (H × V)

0.3638mm

0,49005 × 0,49005 mm

0,18642 × 0,55926 mm (H × V)

0,210 × 0,630 (H × V)

0,744 × 0,744 mm

0,8595 × 0,8595 mm

0,4875 × 0,4875 mm

0,5622 × 0,5622 mm

Caang (nits)

250nit

250nit

300nit

300nit

300nit

300nit

300nit

350nit

400nit

450nit

450nit

450nit

500nit

500nit

Kontras

1000: 1

1000: 1

1000: 1

1000: 1

1000: 1

1000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

1300: 1

Sudut titingalian

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

178 ° / 178 °

Waktos réspon

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

5ms

Frékuénsi horisontal

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

30-75KHZ

Frékuénsi nangtung

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

56-75KHZ

Kahirupan (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

60,000 (jam)

Input sareng kaluaranPilihan)

Input pidéo komposit

2 (BNC × 2)

Input YPbPr

1 (BNC × 3)

VGA

1

DVI

1

HDMI

1

Kaluaran video komposit

1 (BNC × 1)

Pidéo

Sistem warna

PAL / NTSC / SECAM

Tampilan OSD (tampilan ménu layar)

Bahasa menu

Cina / Inggris / sajabana

Kakuatan

Sasayogian tanaga

AC100V ~ 240V, 50 / 60Hz

Konsumsi listrik maksimal

20W

20W

25W

30W

35W

45W

50W

70W

80W

110W

120W

150W

200W

240W

Konsumsi listrik sayaga

3W

Suhu

Suhu ngagawekeun

0 ° C ~ 50 ° C

Suhu neundeun

-20 ° C ~ 60 ° C

Kalembaban damel

10% ~ 75%

Asor neundeun

0,85

Penampilan

Warna panel / penampilan

Bodas, hideung, khusus

Bahan Kasus

Logam

Beurat bersih

7kgs

8kgs

10kgs

12kgs

15kgs

20kgs

23kgs

30kgs

35kgs

40kgs

50kgs

60kgs

70kgs

80kgs

Pamasangan

Pigura kabuka

Fitur

Struktur Datar, Desain ergonomis, Frame Langsing, Modél Streamline, Karajinan Canggih.

Sistematis terintegrasi dina tampilan, némpél sareng PC nganggo, kalayan kandelna ukur 42,9 mm.

Ngadopsi layar kapasitif anu diproyeksikeun pang anyarna, éta ngadukung touch 10 poin, sayogi pikeun panangan tulisan tangan sareng multi-titik

Waktos réspon kirang ti 3ms, akurasi tinggi, gampang pikeun operasi sareng perawatan.

Gangguan anti-lampu, pikeun mastikeun katepatan dina prosés operasi (éta tiasa dianggo normal sanajan dina lampu kuat).

Konfigurasi fléksibel, tiasa dilegaan pikeun masang sadaya asesoris sareng fungsi dumasar kana sarat konsumén.

Alloy Aluminium + Lempeng Logam, tanpa ujung anu seukeut, maké-nolak sareng téknologi pembakaran antiséptik, Sakabéh fungsi Anti karusuhan.

Desain canggih, téknologi perakitan anu ketat, Kualitas stabil, gangguan low.

Hurung sareng Pareum dikawasa sasarengan ku hiji tombol, bebas dipasang sareng debugging.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami