Kontrol Kualitas

Prosés Pamariksaan

Rapat conto munggaran

Penting pikeun ngirim sadaya standar kualitas pikeun sadaya padamel

IQC

Kontrol Kualitas Datang

IPQC

Kontrol Kualitas prosés InPut 

OQC

Kontrol Kualitas kaluar

zGZAdC4WNS_small