Balik deui & Kawijakan Bursa

Salami periode garansi, Layson bakal ngintunkeun gaganti énggal gratis upami éta kusabab masalah hardware saatos kami mastikeun, sareng nutupan biaya kiriman kanggo pangiriman penggantian, anu mésér kedah waé damel bareng ngintunkeun karusakan ka pabrik urang.

Pikeun mesin periklanan anu gaduh masalah, éta bakal dipulangkeun ka pabrik pikeun dibebenah. Layson bakal tanggel waler pikeun biaya anu timbul tina réparasi sapertos kitu, kalebet tapi henteu diwatesan ku biaya bagian-bagian énggal sareng kiriman produk atanapi bagian ti kami ka Anu Mésér.

Saluareun mesin jaman jaminan, Layson bakal nyayogikeun jasa perawatan sareng dukungan téknis (Hardware sareng muatan anu sanés, Layson moal nanggung tanggung jawab)