Méja Layar Multi Sentuh Smart Interactive

Pedaran pondok:

Model: LS430TB

LG brand panel TFT tipe. Resolusi 1920 * 1080;

Windows atanapi Android OS (opsional);

Ngarojong WIFI sareng RJ45;

Layar sentuh PCAP / Kapasitif 10 titik (Sentuhan IR opsional);

Ngadukung jasa OEM, ngarobih desain, warna sareng logo;

Ukuran layar dukungan: 43 ", 49", 55 ", 65".


Detil Produk

Méja touch interaktif ngagabungkeun karakteristik jati tradisional, sapertos méja kopi sareng méja paméran, Ngadopsi téknologi touch paling canggih di dunya, kalayan kaunggulan presisi touch tinggi, réspon gancang sareng tampilan definisi tinggi.
1. Layar sajajar sareng permukaan méja, henteu deui nyanghareupan pangguna. Seueur jalma tiasa nonton tina sudut anu sami dina waktos anu sami.
2. Teu aya beurit, tapi sacara bébas tiasa ngawujudkeun fungsi sapertos zoom in, zoom out, rotate, drag, sababaraha jalmi tiasa ngoperasikeun desktop dina waktos anu sami.
3. Keunikan, panggunaan méja touch layar gedé subvert bentuk tabel tradisional, bisa loba dipaké dina tabel carteen, platform kaulinan, pangajaran cerdas, adegan hiburan, bioskop, bandara, stasiun TV, Museum jsb.
4. Sentuhan multi-titik, ngajantenkeun Élmu Inténsitas Hybrid Influenza Officer Pangalaman Pangaruh ogé manipulasi interaktif sacara real-time.
5. Di sagigireun éta cocog sareng sadaya fungsi anu aya dina méja téh biasa atanapi tabel kantin, éta tiasa nempatkeun barang-barang dina permukaanna sakumaha anu anjeun pikahoyong, antukna éta ngagaduhan ciri tahan cai, polusi-buktina, anti ledakan, tahan suhu luhur, heuras sareng awét.
6. Éta tiasa ngahijikeun seueur industri sareng perangkat lunak hiburan, ogé ngagaduhan fungsi komunikasi sareng komunikasi komérsial, janten seueur dianggo salaku lagu KTV, sistem pemesanan katering, pertunjukan gedung perumahan, urusan mandiri Telecom / Mobile / Bank, acara pra-jual mobil , Acara Poto Kawinan, perkenalan daérah anu saé, musium / musium Scien-tech pangenal jsb.
7. Éta tiasa nyambung kana internét, ngotéktak halaman wéb, kéngingkeun inpo, inpormasi periferal query, jasa anu merenah pikeun jalma jsb.
8. Fungsi éksténsif (aplikasi praktis sanés tiasa ditaliti deui saluyu sareng kabutuhan anjeun) pikeun nyumponan kabutuhan aplikasi pikeun industri anu béda.
Méja toél pinter ngamungkinkeun anjeun ngalaman kahirupan bumi berteknologi luhur ti payun. Éta ngahimpun kepraktisan, interaksi sareng hiburan. Ieu mangrupikeun pusat multimedia sareng platform inpormasi, anu ngagabungkeun grafik sareng téks, sareng pidéo sareng audio interaktif. Ngan taros hampang, sareng langsung karaos bénten ti kapungkur. Eusi tampilanna horisontal sareng nangtung. Henteu janten masalah dimana waé anjeun némpél, anjeun tiasa ngawujudkeun pangalaman interaksi manusa-komputer. Extensibility anu saé pisan, éta tiasa ngawujudkeun playback multimédia, tampilan poto, gim interaktif multi-pamuter sareng sajabina.

Méja layar Toél

Ukuran Produk

43 ″, 49 ″, 55 ″, 65 ″

Kontras

3000: 1

Resolusi

1920 * 1080p / 3840 * 2160p

Babandingan

16: 9

Sudut Anu Katémbong

178 ° / 178 °

Caang

≥400 cd / m2

Warna

16,7juta warna

Waktos Respon

<5ms

Saumur hirup

Hirupna: ≥ 50.000 jam

Keuna

Sentuhan kapasitif

Basa OS

Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Jerman, Perancis, Arab jsb.

Warna

Warna hideung, bodas atanapi khusus

Spésifikasi motherboard

Vérsi Toél Android

CPU: RK3288 / RK3368 / RK3399 RAM: 2G / 4G ROM: 8G / 16G Sistem operasi: Android 5.1 / 6.0 / 7.1

Windows Touch Vérsi

CPU: Memori Intel i3 / i5 / i7: 4G / 8G / 16G SSD: 128G / 256G / 512G
HDD: Sistem Operasi 500G / 1T: win 7 / win 10

Internét / Ethernet

802.11 10/100 / 1000M

Antarmuka (Windows)

2 * USB2.0, 2 * USB3.0, RJ45, Audio, HDMI kaluar, DC, VGA, I / O tombol

Antarmuka (Android)

2 * USB, Mini USB, RJ45, slot SD, Audio, tombol I / O

Smart Interactive Multi Touch Screen Table (4)
Smart Interactive Multi Touch Screen Table (5)
Smart Interactive Multi Touch Screen Table (6)
Smart Interactive Multi Touch Screen Table (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami