Smart Mirror sareng tampilan LCD mirror Magic pikeun kamar mandi / kamar tidur / ruang tamu LS320M

Pedaran pondok:

1. Tampilan LCD asli
2. Ukuran eunteung khusus
3. Résolusi: 1920 × 1080 atanapi 3840 × 2160
4. Sistem OS: OS Android atanapi Windows OS
Fungsi 5.Customized: Built-in Camera, Built-in Microphone, LED light, jsb.
6. Tipe Instalasi: Tembok dipasang atanapi Lantai nangtung


Detil Produk

Pikeun minuhan permintaan konsumén urang, kami nawiskeun sababaraha kualitas luhur Magic Mirror Display didamel nganggo komponén baku kualitas premium sareng téknologi canggih anu saluyu sareng norma industri pangénggalna. Gampang ngamungkinkeun pikeun ngarobih gambar. Magic Mirror Display sayogi dina sababaraha ukuran lébar sakumaha diperlukeun. Kami mastikeun pikeun nyayogikeun tampilan eunteung kualitatif ieu pikeun klien kami kalayan harga paling nominal. Salajengna, urang bungkus ieu dina bahan bungkusan kualitas pangsaéna pikeun mastikeun pangiriman anu salami nalika transit.

Smart Mirror sapertos ieu nganggo kaca eunteung khusus salaku médium panel, anu tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun ningali eunteung, tapi ogé pikeun ningali layar iklan anu ditampilkeun ngalangkungan eunteung. Éta nganut prosés sputtering réaktif magnetron vakum, anu diolah ku cerminan eunteung dina permukaan kaca. Eunteung pinter ngan ukur éta — eunteung pinter. Sapertos smartphone anjeun, kaca spion ieu nyambung ka Wi-Fi, gaduh kaméra internal, sareng diaktipkeun ku sora. Aranjeunna nawiskeun pangalaman anu lengkep sareng anyar. Éta ogé ngagaduhan umur palayanan anu panjang, téknologi canggih, instalasi saderhana, desain hipu sareng biaya perawatan murah. Éta cocog pikeun villa, klub swasta, bandara, stasiun karéta gancang, pusat konvénsi, musium, balanja, bioskop, hotél bintang, jst. 

Lantai Nangtung Eunteung Ajaib

Ukuran Produk

43 ", 49", 55 ", 65"

Kontras

3000: 1

Resolusi

1920 * 1080p / 3840 * 2160p

Babandingan

16: 9

Sudut Anu Katémbong

178 ° / 178 °

Caang

≥400 cd / m²

Warna

16,7juta warna

Waktos Respon

<5ms

Saumur hirup

Hirupna: ≥ 50.000 jam

Keuna

Henteu keuna / Sentuhan kapasitif

Basa OS

Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Jerman, Perancis, Arab jsb.

Warna

Hideung sareng pérak

Spésifikasi motherboard

Vérsi Toél Android

CPU: RK3288 / RK3368 / RK3399 RAM: 2G / 4G ROM: 8G / 16G

Sistem operasi: Android 5.1 / 6.0 / 7.1

Windows Touch Vérsi

CPU: Memori Intel i3 / i5 / i7: 4G / 8G / 16G SSD: 128G / 256G / 512G

HDD: Sistem Operasi 500 / 1TB: meunang 7 / win 10

Internét / Ethernet

802.11 10/100 / 1000M

Antarmuka (Windows)

2 * USB2.0, 2 * USB3.0, RJ45, Audio, HDMI kaluar, DC, VGA, I / O tombol

Antarmuka (Android)

2 * USB, Mini USB, RJ45, slot SD, Audio, tombol I / O

Smart Mirror with Magic mirror LCD (1)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (2)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (3)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (4)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (5)
Smart Mirror with Magic mirror LCD display (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami