Smart Mirror with Touch Screen, Magic Mirror Glass LCD Mirror Display pikeun Kamar Mandi / Mandi / Makeup / Fitness / Gym / Hotel / Smart Home

Pedaran pondok:

Ukuran layar: 55 ", wilujeng sumping pikeun ngaropea ukuran naon waé

Desain anyar: Nutupan permukaan mesin iklan anu tiasa disentuh ku kaca eunteung anu tiasa maénkeun pidéo sareng ngajalankeun parangkat lunak interaktif bari ningali dina eunteung, penampilan sareng fungsi khusus sakumaha diperyogikeun ku klien.

Ngarojong sababaraha sistem, Pamaké tiasa milih konfigurasi numutkeun

Sistem Android: Ngarojong sistem android, tiasa nyandak software pikeun ngadukung undeuran parangkat lunak android
Sistem Windows: Kalayan Windows, Win10 fungsi touch opsional, kotektak wéb.


Detil Produk

Fitur tampilan layar toél LCD eunteung:
Nalika mesin pareum, jelas pisan eunteung pikeun klien, nalika ngamimitian damel, tiasa ningalikeun iklan, tiasa ningalikeun inpormasi perusahaan, sapertos logo, budaya, sareng nunjukkeun program interaktif, pituduh sareng sajabana anu saatos ditaros. Éta tiasa nambihan sensasi manusa, kaméra, layar sentuh sareng sajabina fungsi éksternal saatos diparios.

Fitur utama parangkat lunak siaran iklan digital jaringan:
1. Ngarojong waktos sareng file multimédia otomatis ningkatkeun dina layar lokal tina server ngalangkungan jaringan;
2. Fungsi layar pamisah, sababaraha daérah nunjukkeun, ukuran bébas sareng posisi pikeun tiap daérah, ngadukung peralihan modus;
3. Ningkatkeun eusi tina sérver. Ngarojong terminal jauh ngadalikeun sareng manajemén internét lengkep ngalangkungan net kerja;
4. Jadwal maén fléksibel, tiasa nyetél tanggal sareng waktos sacara bébas;
5. Maén pidéo High Definition 1920 × 1080/3840 × 2160 tugas atanapi daptar puter sacara sirkular;
6. Ngarojong ngalebetkeun tarjamahan sareng pidéo real-time;
7. Kamampuh ékspansi anu kuat, henteu aya watesan terminal tampilan;
8. Kinerja kaamanan anu hébat, énkripsi jadwal maén sareng konténna.

Panél

Ukuran layar 55 inci (32 ″ -100 ″, opsional)
Resolusi maks 1920 (H) × 1080 (V)
Daérah Aktip 1209,6 (H) × 680,4 (V) mm
Nempo Angle 89/89/89/89
ColourBightness 16.7M
Rasio Kontras 1200: 1
Caang 400cd / m2
Aspék Rasio 16: 9
Waktos réspon 5ms
Kakuatan input ≤160W

Audio

Spéker stérpérter diwangun 5W * 2

Kakuatan

Input kakuatan AC100-240V (adaptor listrik)

Umum

Dukung OSD Multi-basa: Inggris, Cina jsb

pitur

Matikan mémori, teras-terasan maén sateuacanna nalika hurung
Maénkeun otomatis nalika hurung
Timer aktip / pareum
Maénkeun waktos anu tos ditangtoskeun
File & folder tiasa dirobih, ngaganti nami, nyalin, ngahapus file dll.
Puterkeun loop / Acara slide
modeu musik latar, modeu gambar, modeu video (opsional)
Ngagulung kecap dina layar
Pidéo Pangrojong: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Ngarojong Audio: MP3, WMV
Poto Dukung: JPEG, BMP
Ngawangun-di slot kartu SD, port USB (HDMI & VGA interface opsional)
Eusi pembaruan otomatis USB kana kartu SD
Konci kaamanan ngajaga kontén média
 Fungsi jam & kalénder internal

Inpormasi Umum

Bahan Kasus Kasus logam
Kasus Warna Warna standar: Hideung & Pérak (Warna anu disesuaikan nalika dipénta)                        
Panyimpenan Temp (-10 - 50 derajat)
Gawe Temp (0 - 40degree)
Panyimpenan / Kelembaban Gawe (10 - 90%)
Diménsi Produk /
Beurat produk /
Sértipikat CE, FCC & Rohs

Smart Mirror with Touch Screen 6
Smart Mirror with Touch Screen 7
Smart Mirror with Touch Screen 8
Smart Mirror with Touch Screen (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami