Kios Layar Sentuh (méja Toél, Kios Palayanan Diri)

  • Smart Interactive Multi Touch Screen Table

    Méja Layar Multi Sentuh Smart Interactive

    Model: LS430TB

    LG brand panel TFT tipe. Resolusi 1920 * 1080;

    Windows atanapi Android OS (opsional);

    Ngarojong WIFI sareng RJ45;

    Layar sentuh PCAP / Kapasitif 10 titik (Sentuhan IR opsional);

    Ngadukung jasa OEM, ngarobih desain, warna sareng logo;

    Ukuran layar dukungan: 43 ", 49", 55 ", 65".

  • Interactive Smart touch screen table for coffee shop/restaurant/KTV/hotel LS215T

    Méja layar toél pinter Interaktif pikeun kopi / réstoran / KTV / hotél LS215T

    Ukuran layar: 21.5, 23,6 ″, 32, 43, 49, 55 atanapi ukuran khusus

    Dua solusi opsional:

    - OS Android, Quad Core / Quad-Core, 2GB / 4GB RAM, Panyimpenan 8GB / 16GB, kalayan WIFI

    - PC Windows OS, Intel i3 / i5 / i7CPU, 4G RAM, 128G SSD, kalayan WIFI

    - Sentuhan kapasitif / IR Toél opsional

  • 32 inch touch screen self service payment ordering kiosk for fast food McDonald’s/KFC/restaurant/supermarket

    32 inci layar sentuh pamayaran jasa mandiri mesen kios pikeun fast food McDonald's / KFC / réstoran / supermarket

    Modél: LS320F

    1. 21.5, 27, 32, 43, 49atanapi ukuran khusus layar IPS Asli kalayan sudut pandang lengkep, resolusi lengkep HD 1080 * 1920 piksel. kapasitif 10 titik panel touch;

    2. Baja hampang sareng prosés prosés pembakaran, kabinét konci konci pikeun pamariksaan gampang sareng perawatan;

    3. Ngarojong pamasangan lantai atanapi témbok;

    4. Disayogikeun tempat pikeun alat kartu kiridit;

    5. Diwangun-di 80mm otomatis kertas cutter printer termal, kalayan saklar konci, gampang pikeun ngarobah kertas printer;

    6. Pembicara internal, nyayogikeun langsung kios tina kios, nyingkahan sono kana eupan balik ti kios;

    7. Ngarojong scanner barkod QR, maca NFC, kaméra, WiFi sareng Bluetooth pikeun opsional;

    8. Ngarojong OS Android, Windows 7, Windows 10.

  • Horizontal Touch Screen Kiosk for shopping mall,hotel checking in/checking out/ self-service information checking

    Kios Layar Sentuh horisontal pikeun balanja, pamariksaan hotél di / mariksa / mariksa inpormasi jasa diri

    Modél: LS490G

    Kami nampi proyék OEM / ODM, sareng tiasa ngaleungitkeun anjeun di handap fungsi-fungsi anu disesuaikan:

    1. Logo khusus

    2. Mesin bentuk khusus sareng warna

    3. Nyebarkeun khusus sistem operasi, Android, Win7 / 8/10 sareng Linux.

    4. Kami tiasa ngadukung bagian sanés pikeun proyék-proyék anjeun, sapertos kaméra, scanner QR, printer, sénsor gerak… jsb
  • Interactive Touch screen Kiosk with Intelligent advertising display

    Kios layar Sentuh Interaktif sareng tampilan iklan calakan

    Modél: LS550A

    Ukuran layar: 55 ", Sababaraha pilihan ukuran disayogikeun

    Touch Tech: Sentuh 10 poin touch atanapi capacitive 10 point touch, réspon Millisecond gancang, lemes sareng sénsitip, terasrasakeun pangalaman touch light

    Resolusi: 1920 × 1080 HD atanapi 3840 × 2160 UHD, Nampilkeun gambar anu saé kalayan résolusi luhur

    Sistem Android atanapi Windows tiasa dipilih numutkeun sarat pangguna. Sistem Windows kalayan fungsi komputer touch, anjeun tiasa masang parangkat lunak komputer. Sistem Android ngadukung unduhan parangkat lunak aplikasi Android.

  • 21.5 Inch LCD Touch Screen Display All in One Panel PC Self Service Information Kiosk

    21,5 Inci Layar LCD Toél LCD Sadaya dina Hiji Panel PC Diri Informasi Kios

    Modél: LS215G
    Sistem OS: Ngarojong Sistem Operasi Android sareng Windows
    Pilihan warna: Hideung, Bodas, Abu, kelir sanés tiasa diluyukeun
    Opsional: Ngarojong mouse éksternal, keyboard, printer, kaméra, scanner, alat industri, jst.