Pidéo

Tampilan Transparan LED

Tampilan Transparan LED

Pangakuan rai

Kios dispenser sanitizer panangan otomatis

Eunteung pinter

Kios layar toél interaktif

Méja layar toél

Kios layar sentuh jasa mandiri

Pamuter iklan dipasang témbok

Signage digital nangtung di lantai

Tampilan luar

Tembok video LCD