Garansi

Layson nyayogikeun jaminan kualitas 1 (hiji) taun pikeun produk ti tanggal pameseran anjeun, kajabi karusakan manusa sareng faktor majeure paksa. Pikeun perawatan anu langkung saé, pastikeun yén pamaén nganggo kaayaan normal (henteu langkung ti 16 jam unggal dinten).